ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επίσκεψη του πρέσβη της Κίνας στην Aristo Developers

Είχε επίσης την ευκαιρία να επισκεφτεί και το International School of Paphos

Δελτίο Τύπου

Ο πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Κύπρο, κ. Huang Xingyuan, συνοδευόμενος από τον εμπορικό ακόλουθο κ. Wang Yaping και άλλα μέλη της πρεσβείας, τίμησε πρόσφατα με την παρουσία του ένα από τους μεγαλύτερους οργανισμούς ανάπτυξης γης στην Κύπρο την Aristo Developers. 

Στα πλαίσια της εν λόγω επίσκεψης, ο κ. Huang Xingyuan είχε την ευκαιρία να τύχει ενημέρωσης από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Θεόδωρο Αριστοδήμου σε σχέση με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του ομίλου τόσο στην Κύπρο αλλά και το εξωτερικό και ειδικά στην Κίνα όπου η εταιρεία αναπτύσσει συνεχώς το δίκτυο συνεργατών της προσελκύοντας νέους αγοραστές και επενδυτές ακινήτων. 

Ο κ. Huang Xingyuan σημείωσε μεταξύ άλλων την σημασία τόσο του τομέα Ανάπτυξης Γης όσο και της Τουριστικής Βιομηχανίας στην πορεία ανάπτυξης της οικονομίας της Κύπρου. Τόνισε επιπλέον ότι τα αναπτυξιακά έργα που παρατηρούνται στον κατασκευαστικό τομέα όπως ο σχεδιασμός Μαρινών θα συμβάλουν καθοριστικά στην οριστική ανάκαμψη της Κυπριακής οικονομίας συνεισφέροντας τα μέγιστα στον τομέα της Τουριστικής Βιομηχανίας. 

Η μακρόχρονη διμερής φιλία μεταξύ Κύπρου και Κίνας αποτελούν ένα σημαντικό θεμέλιο περαιτέρω εμπορικής ανάπτυξης μεταξύ των δύο κρατών κάτι που δημιουργεί ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον. 

Ο κ. Huang Xingyuan συνοδευόμενος από τον κ. Θεόδωρο Αριστοδήμου είχε επίσης την ευκαιρία να επισκεφτεί το ιδιωτικό σχολείο International School of Paphos το οποίο ανήκει στον όμιλο εταιρειών της Aristo Developers. Ο κ. Huang Xingyuan περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του σχολείου έχοντας την δυνατότητα να συνομιλήσει με μαθητές και καθηγητές εκφράζοντας τις ευχές του για μια καλή και παραγωγική χρονιά.

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση