ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Jamie’s Super lunch – τώρα στη Λευκωσία

Ολοκαίνουργιο μεσημεριάτικο μενού με γεύμα 2 πιάτων με 13.95 ευρώ και 3 πιάτων με 15.95

Δελτίο Τύπου

Ολοκαίνουργιο μεσημεριάτικο μενού στο Jamie's Italian στη Λευκωσία. Τώρα σε κάθε επίσκεψή σας στο αγαπημένο σε όλους Ιταλικό εστιατόριο κάθε Δευτέρα με Παρασκευή 12-6μμ, μπορείτε να απολαύσετε γεύμα δύο πιάτων για €13.95 ή για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση,γεύμα τριών πιάτων για μόνο €15.95!

Μια εξαιρετική επιλογή για μεσημεριανό γεύμα αφού πέραν των ήδη αγαπημένων γευστικών προτάσεων, το μενού συμπεριλαμβάνει και κάποια νέα απολαυστικά πιάτα, όλα συνδυασμένα για να κάνουν το γεύμα σας ξεχωριστό - είτε πρόκειται για ένα εργασιακό γεύμα στα μέσα της βδομάδας ή για ένα απόγευμα απόλαυσης μετά τη δουλειά με καλή παρέα.

Ξεκινάτε το γεύμα σας με Truffle Tagliatelle ή slow-roasted Squash soup και ακολούθως επιλέξτε ανάμεσα των κυρίως πιάτων που θα τονώσουν το μεσημεριανό σας γεύμα. Φανταστείτε το κλασσικό Italian Steak, τις Ταλιατέλες Bolognese, την σαλάτα υπερτροφών με φακές και αβοκάντο, καθώς και το Gennaro’s club sandwich με πλούσιο κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, τραγανή pancetta και τυρί fontal. Για γλυκό, μην αντισταθείτε στο βελούδινο Amalfi lemon meringue cheesecake ή στο Epic brownie.Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περάσετε το μεσημέρι σας;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X