ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αποκλειστική συνεργασία UCLan Cyprus και ACCA

Δίνει τη δυνατότητα το πανεπιστήμιο ολοκλήρωσης πτυχίου BA με ταυτόχρονη απόκτηση ACCA

Δελτίο Τύπου

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και το πρόγραμμα BA (Hons) Accounting & Finance προχώρησε σε αποκλειστική συνεργασία με το σώμα του Παγκόσμιου Φορέα για Επαγγελματίες Λογιστές ACCA (AssociationofCharteredCertifiedAccountants) και με υπερηφάνεια ανακοινώνει πως αποτελείτο μοναδικό Πανεπιστήμιο σε ολόκληρη την Ευρώπη που δίνει στους φοιτητές του τηνδυνατότητα ολοκλήρωσης του Πτυχίου BA (Hons) Accounting&Financeμε ταυτόχρονη απόκτηση του Επαγγελματικού Τίτλου ΑCCA σε τέσσερα χρόνια, προσφέροντας επιπλέον τα ακόλουθα αποκλειστικά πλεονεκτήματα στους φοιτητές του:

  1. Ο φοιτητής κατά την εγγραφή του στο πρόγραμμα BA (Hons) Accounting&Finance του Πανεπιστήμιο UCLanCyprus, παίρνει αυτόματα τις 9 απαλλαγές από τα FundamentalPapers του επαγγελματικού τίτλου ACCA, (με προϋπόθεση την ολοκλήρωση του προπτυχιακού τίτλουBA (Hons) Accounting&Finance). Έτσι του δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσει με τα υπολειπόμενα 5 μαθήματα στο επαγγελματικό πρόγραμμα ACCAστο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών του Πανεπιστημίου UCLanCyprus. Πρόκειται για ένα αποκλειστικό προνόμιο από το οποίο μπορούν να επωφεληθούν όλοι οι φοιτητές του πτυχίου BA(Hons) Accounting&Finance του Πανεπιστημίου του UCLanCyprus.
  2. Ουσιαστικά, οι φοιτητέςτουΠανεπιστημίου UCLanCyprusθα έχουν την ευκαιρία να επισπεύσουν την απόκτησητουεπαγγελματικού τίτλου ACCA, καθώς τώρα τους παρέχεται η μοναδική ευκαιρία ταυτόχρονης απόκτησης τουεπαγγελματικού τίτλου ACCA με τηνολοκλήρωση του πτυχίου BA (Hons) Accounting&Finance.Συγκεκριμένα το Πανεπιστήμιο UCLanCyprus δίνει την δυνατότητα στους φοιτητές του να αποκτήσουν τον ακαδημαϊκό τους τίτλο αλλά και την επαγγελματική πιστοποίηση ACCAσε μόλις 4 χρόνια.

2. Το ΠανεπιστήμιοUCLanCyprusπαρέχει κάλυψη του αρχικού κόστους εγγραφής των £87 το οποίο απαιτείται από το σώμα του Παγκόσμιου Φορέα για Επαγγελματίες Λογιστές ACCA για τους φοιτητές που θα εγγραφούν στο ΒΑ (Hons) Accounting&Financeκαι θα παρακολουθήσουν τα υπολειπόμενα πέντε μαθήματα στο επαγγελματικό πρόγραμμα ACCAτου Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών του Πανεπιστημίου UCLanCyprus.

3. Κάλυψη της ετήσιας συνδρομής που καταβάλλεται στο ACCA για 1 χρόνο.

4. Απαλλαγή του χρηματικού τέλουςπου απαιτείται για την απαλλαγή των FundamentalPapersF4-F9. Tο αντίστοιχο κόστος για τα FundamentalPapersF1-F3 θα καταβληθείμε την αποφοίτηση του φοιτητή από το πτυχίο BA (Hons) Accounting&Finance του Πανεπιστημίου UCLanCyprus.

5. Το δικαίωμα να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα που αναφέρονται στα σημεία 2,3 και 4 διατηρούν επίσης οι απόφοιτοι του ΠανεπιστημίουUCLanCyprusυπό την προϋπόθεση ότι θα λάβουν την πρώτη εξέτασηProfessionalPaper εντός 12 μηνών μετά την αποφοίτησή τους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X