ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου εισήλθε στον κόσμο των socialmedia

Με δικό του λογαριασμό στο Twitter και στο LinkedIn έκανε είσοδο στην ψηφιακή εποχή

Newsroom K

Στον κόσμο του Twitter αλλά και του LinkedIn, με σκοπό την καλύτερη επικοινωνία, την ανταλλαγή απόψεων αλλά και την παράθεση των θέσεών του επί σημαντικών ζητημάτων, έχει εισέλθει ο Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου (ΣΤΚ).

Έχοντας αφουγκραστεί τις απαιτήσεις που απορρέουν από τα νέα, ψηφιακά δεδομένα της νέας εποχής ο Σύνδεσμος Τραπεζών έχει δημιουργήσει δικούς του λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πιο γνωστά -βεβαίως- ως socialmedia, με στόχο τη βελτίωση της επικοινωνίας με εκπροσώπους των ΜΜΕ, τις τράπεζες - μέλη του, πολιτικά κόμματα και πρόσωπα αλλά και επαγγελματικούς φορείς στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Οι ακόλουθοι του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου σε Twitter και LinkedIn λαμβάνουν ενημέρωση για τη δράση του ΣΤΚ, αλλά και για την Ευρωπαϊκή Τραπεζική Ομοσπονδία (EBF) και για άλλους εθνικούς συνδέσμους τραπεζών. Παράλληλα, γίνεται ανταλλαγή απόψεων και παράθεση δεδομένων αναφορικά με τρέχοντα ζητήματα.

Σχολιάζοντας το λανσάρισμα των socialmedia, ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Τραπεζών, δρ. Μιχάλης Καμμάς, τόνισε: «Αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τον Σύνδεσμό μας η είσοδός του στην ψηφιακή εποχή, αφού καλύπτει αφενός κομμάτι της διαδικτυακής παρουσίας που επιδιώκουμε να έχουμε και αφετέρου ευθυγραμμίζεται με τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται σε αντίστοιχους Συνδέσμους στην υπόλοιπη Ευρώπη».

Παράλληλα, ο δρ. Καμμάς σημείωσε ότι η δημιουργία λογαριασμών στο Twitterκαι το LinkedInαποτελεί την αρχή των ψηφιακών βημάτων αναβάθμισης που κάνει ο Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου, αφού όπως σημείωσε αυτόν τον καιρό επανασχεδιάζονται βάσει αναβαθμισμένων προτύπων τόσο το μηνιαίο newsletterόσο και η ιστοσελίδα του ΣΤΚ.

Καταληκτικά, ο Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου καλεί όσους ενδιαφέρονται να τον ακολουθήσουν στο Twitter, αναζητώντας το όνομα: @ACBcyprus και στο LinkedINτη σελίδα: https://www.linkedin.com/company/acbcyprus?trk=company_logo

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«Το άρθρο συνεχίζει: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αιτήματα της έρευνας είναι η εντύπωση που υπάρχει ότι ...»
Yiannos  |  10:42

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ Stockwatch: Διολίσθηση στους 5 από τους 6 δείκτες διακυβέρνησης για το 2017, δείχνουν ...»
Yiannos  |  10:38

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Kάποτε κάποιος υπουργός εφεύρε τη μέθοδο εξάληψης των προαγωγών (πατρώνων) και για μια 20ετία εξηλήφτηκαν! ...»
knak  |  10:11

Σήμερα στην «Κ»: Σε βαθιά κρίση οι θεσμοί στην Κύπρο

«Όταν αξιωματούχοι αποδεικνύονται λερωμένοι, μην περιμένετε χαΐρι! »
knak  |  10:08

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση