ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η H&M γιόρτασε το άνοιγμα του καταστήματος στην Κύπρο

Οργάνωσε ένα αποκλειστικό VIP event την Πέμπτη

Δελτίο Τύπου

Δύο ημέρες πριν το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος στην Κύπρο, η H&M, Hennes & Mauritz LTD, γιόρτασε την άφιξή του με ένα αποκλειστικό VIP event. Το νέο κατάστημα στη Λευκωσία, το οποίο ανοίγει επίσημα τις πόρτες του στις 24 Σεπτεμβρίου, υποδέχθηκε προσωπικότητες από το χώρο της μόδας καθώς και εκπροσώπους του καλλιτεχνικού κόσμου.

Το δημοφιλές συγκρότημα «Μέλισσες» πραγματοποίησε μια ξεχωριστή live εμφάνιση, ενώ η βραδιά συνεχίστηκε με ένα δυναμικό set από την DJ και μουσική παραγωγό Xenia Ghali.

Πρωταγωνιστές στο κόκκινο χαλί ήταν VIPs και influencers με σύνολα από τις συλλογές H&M Studio Autumn/Winter και Fall Fashion. Ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους ήταν οι:

Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, Νικόλας Ιωαννίδης, Έβελυν Καζαντζόγλου, Άντρη Καραντώνη, Μαρία Κορτζιά, Άντρεα Κυριάκου, Μένια Μαθιουδάκη, Δήμητρα Μακρυγιάννη και Αποστόλης Τότσικας.

Το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος H&M στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 12:00 μ.μ, στην οδό Λήδρας 171 – 179, στη Λευκωσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
H&M

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση