ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Collagen Pro-Active στη Κύπρο

Η παρουσίαση έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ από τον οργανισμό Κώστα Παπαέλληνα

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Collagen Pro-Active, από τον Οργανισμό Κώστα Παπαέλληνα, στις 4 Οκτωβρίου. Η παρουσίαση έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ παρευρισκομένων εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και καταξιωμένων αθλητών.

Την παρουσίαση του Collagen Pro-Active ξεκίνησε με ομιλία του ο Κωνσταντίνος Παπαέλληνας , Διευθυντής Μάρκετινγκ του Οργανισμού Κώστα Παπαέλληνα, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο Οργανισμός είναι πλέον ο επίσημος εισαγωγέας, διανομέας και αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Collagen Pro-Active στην Κύπρο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Collagen Power, κος Γιώργος Τριανταφύλλου, επικεντρώθηκε στα οφέλη του κολλαγόνου αφού παίζει τεράστιο ρόλο στην κατασκευή του σώματος γιατί είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος, των χόνδρων των αρθρώσεων αλλά και των οστών. «Αυτό το τόσο πολύτιμο συστατικό του οργανισμού μας, αδυνατούμε να το προσλάβουμε από κάποιο είδος τροφής ενώ τα αποθέματα κολλαγόνου μειώνονται με την πάροδο του χρόνου και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς. Συνεπώς, η χορήγησή του στον οργανισμό μας μέσω των συμπληρωμάτων διατροφής καθίσταται απαραίτητη τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες». Δήλωσε επίσης, πως «Τονώνοντας τα φυσικά επίπεδα του κολλαγόνου του οργανισμού ευεργετούμε τις αρθρώσεις και τα οστά μας, ενώ ενισχύουμε την ελαστικότητα του δέρματός μας. Η ενίσχυση του κολλαγόνου του οργανισμού μας έχει θετικά αποτελέσματα τόσο στην υγεία μας όσο και στη διατήρηση μιας νεανικής, γεμάτης φρεσκάδα, αναζωογονημένης εμφάνισης.»

Το Collagen Pro-Active περιέχει μία μοναδική σύνθεση κορυφαίας ποιότητας υδρολυμένου κολλαγόνου, πλούσιου σε συγκεκριμένα αμινοξέα: γλυκίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη, τα οποία απορροφώνται εύκολα από το ανθρώπινο σώμα. Αποδεδειγμένα, το Collagen Pro-Active, απορ¬ροφάται σε ποσοστό πάνω από 95% και επιτυγχάνει καλύτερη κινητικότητα και μείωση του πόνου των αρθρώσεων σε ποσοστό άνω του 84%.

Τα πεπτίδια κολλαγόνου αποτελούν μία φυσική πηγή αμινοξέων, είναι βιολογικά ενεργά και τονώνουν την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα. Η αναπλήρωση αυτών των αμινοξέων είναι βασική για τη διατήρηση της ποσότητας του κολλαγόνου που απαιτείται για: α) την ομορφιά, δηλαδή για ένα υγιές, νεανικό δέρμα γεμάτο σφριγηλότητα και ελαστικότητα, αλλά και για πιο γερά νύχια και μαλλιά και β) την υγεία και τη σωστή λειτουργία των οστών και των αρθρώσεων.

Το Collagen Pro-active παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ισπανία και για τη μεταφορά στην Ελλάδα και Κύπρο ακολουθούνται όλες οι εγκεκριμένες διαδικασίες από την Ε.Ε. Είναι εγκεκριμένο από την Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, καθώς και από τους αρμόδιους φορείς στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση