ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στη NCR κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για λογισμικό ΓεΣΥ

ΟΑΥ: Καθοριστικό βήμα για εφαρμογή των σχεδιασμών για την υγεία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ), σε συνεδρίασή του την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, προχώρησε στην κατακύρωση του διαγωνισμού για την «Ανάπτυξη, Υλοποίηση, Λειτουργία και Υποστήριξη μιας Συνολικής Λύσης για το Σύστημα Πληροφορικής και άλλων Επιχειρηματικών Διαδικασιών του Γενικού Συστήματος Ασφάλισης Υγείας στην Κύπρο» στην εταιρεία NCR Cyprus Ltd, η οποία υπέβαλε την πιο συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΥ εκτιμά ότι η ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού αποτελεί ένα καθοριστικό βήμα για την προώθηση της εφαρμογής του Γενικού Συστήματος Υγείας στα πλαίσια των ομόφωνων αποφάσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Το ΓεΣΥ είναι σχεδιασμένο στη βάση των αρχών της κοινωνικής αλληλεγγύης, και της καθολικότητας και η εφαρμογή του αποτελεί τη μόνη διέξοδο από τα σημερινά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει ο τομέας της υγείας στον τόπο μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΥ επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι ο ΟΑΥ παραμένει προσηλωμένος και εργάζεται εντατικά για την υλοποίηση του ΓεΣΥ, σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση