ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το ολότελα νέο Toyota C-HR στην Κύπρο

Έχετε κοιτάξει τη ζωή μέσα από ένα διαμάντι; Πως μοιάζει; Τι αλλάζει;

Δελτίο Τύπου

Η εταιρεία Δικράν Ουζουνιάν & Σια Λτδ., επίσημοι αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Toyota στην Κύπρο, διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα Κυπριακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, στο Limoncello Deli-Bar, όπου παρουσίασε το ‘διαμάντι’ της, το ολότελα νέο  Toyota C-HR.

Το Toyota C-HR σηματοδοτεί το νέο πρόσωπο της Toyota και σχεδιάστηκε για να ξεχωρίζει όχι μόνο ανάμεσα στα μοντέλα της γκάμας της εταιρείας, αλλά και στη γενική κατηγορία του. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το Toyota C-HR και να ταυτιστούν με το lifestyle και τις αξίες του αγοραστικού κοινού, στο οποίο απευθύνεται το πρωτοποριακό μοντέλο της Toyota.

Με παρουσιαστές της βραδιάς την Κωνσταντίνα Ευρυπίδου και τον Φίλιππο Κωνσταντίνο, και με συνοδεία ήχων σαξοφώνου, το Toyota C-HR, που έφτασε στην Κύπρο ειδικά για το Κυπριακό κοινό (για τον μήνα Οκτώβριο), έκανε φαντασμαγορική είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης, περνώντας μέσα από ένα διαμάντι, οι γραμμές του οποίου καθρεφτίζουν τις σχεδιαστικές γραμμές πάνω στις οποίες βασίστηκε το Toyota  C-HR. 

Η εκδήλωση αποτελεί το έναυσμα μιας μηνιαίας περιοδείας του μοντέλου σε όλη την Κύπρο, αφού αναμένεται να φιλοξενηθεί για μερικές μόνο μέρες σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους της Toyota. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Toyota C-HR θα παρουσιαστεί επίσημα τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ η προπώληση του αυτοκινήτου έχει ήδη ξεκινήσει. 

Πελάτες οι οποίοι ήδη παρήγγειλαν το ολότελα νέο μοντέλο, ήταν καλεσμένοι της Toyota Κύπρου, στην ειδική αυτή εκδήλωση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X