ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η ImarComms ανακοίνωσε συνεργασία με τo Digital Marketing Institute

Θα προσφέρει 8 προγράμματα με εξειδίκευση στο ηλεκτρονικό μάρκετινγκ

Δελτίο Τύπου

Η ImarComms, ηγέτιδα στον τομέα του Digital Marketing, ανακοίνωσε πρόσφατα την Παγκόσμια Συνεργασία της με το Digital Marketing Institute (DMI), το διεθνές αναγνωρισμένο πρότυπο πιστοποίησης στον κλάδο του Digital Marketing, η οποία της παρέχει τη δυνατότητα να δώσει μια πιο ποιοτική και εξειδικευμένη εμπειρία γνώσης και πρακτικής σε ολόκληρο το φάσμα του Digital Marketing, βοηθώντας έτσι στελέχη στους τομείς του Μάρκετιγκ και των Πωλήσεων να αποκτήσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να πετύχουν στον κόσμο του Digital Marketing.

 

Η Παγκόσμια συνεργασία επιτρέπει στην ImarComms να προσφέρει τα προγράμματα και όλες τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις του Digital Marketing Institute σε επιχειρήσεις στην Κύπρο αλλά και Παγκόσμια, παρέχοντας Πρώτης Τάξεως Πρακτική Εμπειρία σε Διεθνή Επίπεδα Πιστοποίησης.

Ο Ian Dodson, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Digital Marketing Institute δήλωσε «το Digital Marketing Institute είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την  Παγκόσμια Συνεργασία του με την ImarComms. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Περικλή και την ομάδα του στην ImarComms που έχουν δείξει ότι μπορούν να παρέχουν μια σειρά Υψηλού Επιπέδου υπηρεσιών τόσο σε εταιρικούς πελάτες όσο και σε ενδιαφερόμενους μαθητές. Παρέχοντας λοιπον τα προγράμματα εκπαίδευσης του Digital Marketing Institute στους πελάτες τους και στο ευρύ κοινό, η ImarComms συνεχίζει επιμελώς την προσπάθεια για γεφύρωση του χάσματος των ψηφιακών δεξιοτήτων στην Κύπρο και σε ολόκληρο τον κόσμο. "


Η ImarComms θα προσφέρει 8 προγράμματα με εξειδίκευση στο Digital Marketing  σε διάφορα επίπεδα με Global Certification που θα επέλθει μετά από εξετάσεις από τα Authorized Test Centers της Pearson Vue στην Κύπρο, ξεκινώντας με το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα πιστοποίησης του Digital Marketing Institute στον κόσμο:

  1. Το Professional Diploma in Digital Marketing, και συνεχίζοντας με προγράμματα εκπαίδευσης για τα πιο κάτω θέματα: 
  2. Special Professional Diploma in Search Marketing
  3. Special Professional Diploma in Mobile Marketing
  4. Special Professional Diploma in Social Media Marketing
  5. Special Professional Diploma in Digital Strategy & Planning
  6. Special Professional Diploma in Digital Selling
  7. Post Graduate Diploma in Digital Marketing
  8. Masters in Digital Marketing

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τα προγράμματα εδώ.

Εξίσου σημαντικό με το Global Certification είναι και το γεγονός ότι η ύλη αποφασίζεται και ανανεώνεται κάθε τρίμηνο από το Syllabus Advisory Council, το οποίο αποτελείται μεταξύ άλλων από τους γίγαντες του Digital Marketing όπως οι Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Microsoft, IBM, Vodafone.

 

Όσον αφορά την Κύπρο, τα σεμινάρια για το Professional Diploma in Digital Marketing ξεκινούν στις 2 Νοεμβρίου και θα παραδίδονται κάθε Τετάρτη μεταξύ 18:00-21:00 για δέκα βδομάδες.
 

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτήν την Διεθνούς Εμβέλειας συνεργασία με το Digital Marketing Institute και ευελπιστούμε να τη μοιραστούμε με όλα τα στελέχη του μάρκετιγκ και των επιχειρήσεων στην Κύπρο για μια πιο ποιοτική και πρακτική αναβάθμιση των γνώσεων και ικανοτήτων τους διασφαλίζοντας τους ένα αποδοτικό μέλλον", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ImarComms Περικλής Έλληνας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Digital Marketing Institute και τα προγράμματα που προσφέρει πατήστε εδώ, ενώ για να δείτε το brochure του Professional Diploma in Digital Marketing και το calendar των μαθημάτων πατήστε στους συνδέσμους πιο κάτω.

Download the Program’s Brochure here

Download the Program’s Calendar here 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X