ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:17
 

Αγώνας δρόμου «RunAsOne» από το ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Οι Υπεραγορές διοργανώνουν την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου στην Έγκωμη αγώνα δρόμου 5χλμ

Δελτίο Τύπου

Με σλόγκαν «Run. Fun. Can» και κεντρικό μήνυμα «Για Μια Καλύτερη Ζωή, Για Τα Παιδιά Μας» οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ διοργανώνουν την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου στην Έγκωμη αγώνα δρόμου 5χλμ με την επωνυμία «RunAsOne». H διοργάνωση εντάσσεται στο πρόγραμμαΕταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τίτλο «Παιδί, Διατροφή και Υγεία» που στόχο έχει την προαγωγή της σημασίας της υγιεινής και ισορροπημένηςδιατροφής και της τακτικής άσκησηςγια την υγεία των παιδιών.

Όλα τα καθαρά έσοδα από το αντίτιμο συμμετοχής θα διατεθούν για τη δημιουργία εξατομικευμένου πλάνου διατροφής για 2.000 παιδιά (9-12 χρόνων) από εγκεκριμένα μέλη του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου.

Μετά τον αγώνα (7:00μμ) θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι με τους Oniramaκαι ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20χρονα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Παρουσιάστρια της ημέρας θα είναι η Χριστιάνα Αριστοτέλους, BrandAmbassadorτων Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

«Προμετωπίδα των δράσεων ΕΚΕ»

Σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (10/10) οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παρουσίασαν λεπτομέρειες για τον αγώνα δρόμου 5χλμ «RunAsOne». «Οι ενέργειες του προγράμματος ‘Παιδί, Διατροφή και Υγεία’, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τοΣύνδεσμο Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου, θα αποτελέσουν την προμετωπίδα των δράσεων ΕΚΕ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κατά την σχολική περίοδο 2016-17» σημείωσε η υπεύθυνη Μάρκετινγκ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κα Νατάσα Κωνσταντινίδου.

Ανέφερε επίσης ότι «πρόκειται για τη δεύτερη δράση του προγράμματος, καθώς εδώ και πάνω από έναν μήνα στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ έχουμε… Φρουτοεκλογές, μια διαδραστική ενέργεια όπου τα παιδιά μαθαίνουν για την αξία των φρούτωνστη διατροφή τους, ψηφίζοντας και τον αρχηγό του μήνα».

Μιλώντας για την εμφάνιση των Oniramaστις 23 Οκτωβρίου στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην Έγκωμη –ώρα έναρξης 7:00μμ-, η κα Κωνσταντινίδου είπε πως «γιορτάζουμε δύο δεκαετίες προσωπικής σχέσης με κάθε έναν από τους πελάτες μας, ξεχωριστά, διοργανώνοντας ένα πάρτι με ελεύθερη είσοδο για όλο τον κόσμο, που εδώ και 20 χρόνια επιλέγει να ψωνίζει και φθηνά και… ΑΛΦΑΜΕΓΑ».

Παρέλλης: «Ανταποκρίθηκα με χαρά»

Παρών στη συνέντευξη Τύπου ήταν ο 8ος Ολυμπιονίκης της Δισκοβολίας Απόστολος Παρέλλης, ο οποίος στηρίζει ενεργά τον αγώνα, όπως και άλλοι αθλητές. Ο Παρέλλης στάθηκε στη σημασία της ένταξης της άσκησης στην καθημερινότητά μας και της ενασχόλησης των παιδιών και των νέων με τον αθλητισμό, κάτι που έχει πολλαπλά οφέλη τόσο κατά την παιδική ηλικία όσο και στο υπόλοιπο της ζωής μας. «Είναι με μεγάλη χαρά που ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, γνωρίζοντας πως πρόκειται για μια από τις πλέον υπεύθυνες κοινωνικά εταιρείες στον τόπο μας, η οποία νοιάζεται ειλικρινά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον» εξήγησε ο Παρέλλης.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου κα Ελένη Ανδρέου ανέλυσε τα οφέλη της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής για τα παιδιά και το πόσο σημαντικό είναι ένα παιδί να μάθει να τρέφεται σωστά από τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Επίσης αναφέρθηκε στη μεθοδολογία που θα χρησιμοποιηθεί ώστε 2.000 παιδιά 9-12 χρόνων να αποκτήσουν το δικό τους, εξατομικευμένο πλάνο διατροφής ενώ μίλησε και για τη στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Ο αγώνας δρόμου «RunAsOne» γίνεται με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου. Χορηγοί είναι το φυσικό νερό πηγής Kykkos, το τυπογραφείο Landas και η ACSCourier, ενώ η διοργάνωση υποστηρίζεται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι ο Δήμος Έγκωμης, στο όρια του οποίου κινείται η διαδρομή, αλλά και ο Δήμος Λευκωσίας. Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο SuperFM.

Έπαθλα, δώρα και εκπλήξεις

Σημείο εκκίνησης/ τερματισμού είναι η Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην Έγκωμη. Η διαδρομή κινείται στη μεγαλύτερη διάρκειά της επί της λεωφόρου Γρίβα Διγενή, αρχικά με κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο παρά το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στη συνέχεια προς το Μετόχι του Κύκκου και κατόπιν προς την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ για τον τερματισμό. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 5:00μμ, ενώ στις 4:00μ θα εκκινήσει ο δρόμος 1χλμ για παιδιά αλλά κα ενήλικες.

Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 10 ευρώ για εγγραφές που γίνονται στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και 12 ευρώ για συμμετοχές που υποβάλλονται online, καθώς στο περιλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής του πακέτου «RunasOne». Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει αναμνηστικό μπλουζάκι και προσωπικό αριθμό (bibnumber). Οι ηλεκτρονικές εγγραφές γίνονται μέχρι 16 Οκτωβρίου.

Παιδιά κάτω των 12 χρόνων τρέχουν δωρεάν. Θα πάρουν όμως προσωπικό αριθμό, δίπλωμα συμμετοχής, φρούτα από τις ΑΛΦΑΜΕΓΑ ενώ για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις.

Έπαθλα και άλλα δώρα θα δοθούν στους τρεις πρώτους νικητές στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Εγγραφές γίνονται στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε όλη την Κύπρο και ηλεκτρονικά στο www.alphamega.com.cy. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22793728 και 22442878.

Για να μην χάσετε λεπτό από τη δράση, βρείτε νέα του αγώνα στα socialmediaακολουθώντας τα hashtag #alphamega#RunAsOne και ποστάρετε τη δική σας εμπειρία.

Το τηλεοπτικό σποτ

Κατά τη συνέντευξη Τύπου προβλήθηκε και το τηλεοπτικό σποτ του αγώνα στο οποίο μετέχουν αφιλοκερδώς η Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου κα Ελένη Ανδρέου, η αθλήτρια των 100μ και 200μ Ραμόνα Παπαϊωάννου, ο Δισκοβόλος Απόστολος Παρέλλης, , η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Χριστίνα Δημητρίου, και οι δημοσιογράφοι Τάσος Τρύφωνος και Χρύσανθος Τσουρούλλης.Το σποτ προβάλλεται ήδη τηλεοπτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Brexit: Εγκρίθηκε η συμφωνία, απορρίφθηκε το χρονοδιάγραμμα

«Τι άκουσα μόλις τώρα; Πάει κι αυτή η απειλή;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  21:48

Brexit: Εγκρίθηκε η συμφωνία, απορρίφθηκε το χρονοδιάγραμμα

«Ευτυχώς που ο Οκτώβρης δεν είναι λειψός και προσφέρει 31 μέρες, Βούρα κ Τσόνσον»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  21:42

Α. Νεοφύτου: Η Άγκυρα να λάβει τα μηνύματα των Βρυξελλών

«Ο ίδιος πήρε το μήνυμα ότι δεν τον θέλουμε αρχηγό του κόμματος? »
ΑΚΑ  |  10:34

Ι. Κασουλίδης στην «Κ»: Hρθε η ώρα για το ταγκό της λύσης

«Για πιο ταγκο και κουρουφεξαλα μιλα ο κασουλιδης οταν ποσω απο τους χορευτες κατευθυνουν τα βηματα ενα ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  09:24

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X