ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνεργασία ΜΤΝ Business και Huawei Technologies

Αναδεικνύουν στο συνέδριο “The Future of Enterprise ICT Solutions” επιχειρηματικές λύσεις

Δελτίο Τύπου

Η ΜΤΝ Business και η Huawei Technologies ενώνουν τις δυνάμεις τους παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας στις κυπριακές επιχειρήσεις. Παρουσιάζουν τη συνεργασία τους στο πλαίσιο ενός πρωινού συνεδρίου με θέμα «The Future of Enterprise ICT Solutions» την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Hilton Park. Στην παρουσίαση θα αναδειχθούν οι νέες προτάσεις για προϊόντα πληροφορικής που διατίθενται για επιχειρήσεις.

Σκοπός του συνεδρίου της ΜΤΝBusiness είναι να φέρει σε επαφή τους ηγέτες στον τομέα της πληροφορικής με λύσεις οι οποίες προέρχονται από ένα κολοσσό της τεχνολογίας όπως είναι η Huawei. Λύσεις οι οποίες στηρίζονται στην κατευθυντήρια αρχή Business-Driven ICT Infrastructure, εκμεταλλεύονται τις ισχυρές δυνατότητες Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), την ολοκληρωμένη τεχνική εμπειρία και τις συνεχείς τεχνολογικές καινοτομίες της Huawei και έχουν σαν σκοπό να καθοδηγήσουν με επιτυχία τις επιχειρήσεις στην νέα ψηφιακή εποχή.

Συγκεκριμένα, η θεματολογία του πρωινού συνεδρίου καλύπτει θέματα όπως:

• Improving Outcomes through the right partnership

Η ΜΤΝ Business μέσω της συνεργασίας της με τη Huawei Technologies εξελίσσεται και είναι σε θέση να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες, προσφέροντας λύσεις για κάθε εταιρικό πελάτη.

• What drives the Value of today’s IP Solutions

Σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, η Huawei Technologies εξασφαλίζει στους συνεργάτες της πλεονέκτημα με τις λύσεις δικτύωσης που προσφέρει. Στο συνέδριο θα γίνει ενημέρωση για τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα δικτύωσης και ασφάλειας του κλάδου καθώς και παραδείγματα επιτυχίας από πελάτες της Huawei Technologies που αξιοποίησαν τις διάφορες σειρές προϊόντων όπως routers, switches, WLAN, και άλλα.

• Rise of Agile Enterprise - Productivity through IT & DC Solutions

Η τεχνολογία είναι ο κτύπος της καρδιάς κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Τα ΙΤ προϊόντα της Huawei Technologies παρέχουν την αξιοπιστία, ευελιξία και ιδανική σχέση τιμής-απόδοσης που απαιτείται για την παροχή υπηρεσιών και εφαρμογών με ένα γρήγορο και ασφαλή τρόπο. Από το μικρότερο διακομιστή μέχρι ένα πλήρες εικονικό περιβάλλον, η Huawei μπορεί να παραδώσει ένα ολοκληρωμένο και προκατασκευασμένο κέντρο δεδομένων που μπορεί να ενσωματωθεί κατευθείαν στο χώρο της επιχείρησης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση