ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέος Συνέταιρος στην PwC ο Ανδρέας Γιασεμίδης

Ο κ. Γιασεμίδης θα διευθύνει το Τμήμα Επενδυτικών Ταμείων του οργανισμού, από 1η Νοεμβρίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με στόχο να συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια για την ανάδειξη της χώρας ως κέντρο συλλογικών επενδύσεων, η PwC Κύπρου ανακοινώνει την ένταξη του κ. Ανδρέα Γιασεμίδη στον οργανισμό, στη θέση του Συνεταίρου. Ο κ. Γιασεμίδης θα διευθύνει το Τμήμα Επενδυτικών Ταμείων του οργανισμού, από την 1η Νοεμβρίου.

Ο κ. Γιασεμίδης εντάσσεται στην ομάδα της PwC Κύπρου με εκτεταμένη εμπειρία στην ίδρυση και διαχείριση των επενδυτικών ταμείων, καθώς και με μεγάλη πείρα από την δημιουργία και ανάπτυξη του Κυπριακού Οργανισμού Επενδυτικών Ταμείων (CIFA).

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ στη Βρετανία με βαθμό άριστα (First class honours) με πτυχίο στα Οικονομικά. Από το 1999 εργάστηκε στην PwC, όπου έλαβε το δίπλωμά του ως εγκεκριμένος λογιστής από το Ινστιτούτο Εγκεκριμένων Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας (FCA).

Συνέχισε την πορεία του στην Τράπεζα Κύπρου, όπου υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσηςτου Τμήματος Θεματοφυλακής. Στη συνέχεια εργάστηκε σε οργανισμό παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών, όπου ίδρυσε και διηύθυνε το Τμήμα Υπηρεσιών Επενδυτικών Ταμείων.

Έχει υπηρετήσει ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου, καθώς και της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου. Σήμερα, διατελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του CIFA.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X