ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η EIG δίνει αξία στον Όμιλο ΜΤΝ

Σημαντικές αποφάσεις στο συνέδριο της EIG που διοργάνωσε επιτυχώς η ΜΤΝ

Δελτίο Τύπου

Ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, της Διοικητικής Επιτροπής του EIG (Europe India Gateway) πραγματοποιήθηκε στην Λεμεσό από τις 10 έως τις 12 Οκτωβρίου, υπό την φιλοξενία της ΜΤΝ.

Ο Όμιλος της ΜΤΝ είναι ένας από τους σημαντικότερους εταίρους του EIG, που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά καλωδιακά συστήματα στον κόσμο, μαζί με άλλους δεκαπέντε τηλεπικοινωνιακούς πάροχους από όλο τον κόσμο. Το καλώδιο Europe India Gateway ξεπερνά τα 15,000 χιλιόμετρα σε μήκος και ξεκινά από το Ηνωμένο Βασιλείο και διασχίζει Πορτογαλία, Γιβραλτάρ, Μονακό, Γαλλία, Λιβύη, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία, Τζιμπουτί, Ομάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να καταλήξει στην Ινδία.

Στο Συνέδριο της Διοικητικής Επιτροπής έλαβαν μέρος αντιπρόσωποι των τηλεπικοινωνιακών παρόχων από τις παραπάνω χώρες και η κορυφαία ηγετική ομάδα του EIG συναντήθηκε στη Λεμεσό και αντάλλαξε απόψεις και ιδέες για το μέλλον του καλωδιακού συστήματος.

Ο Πρόεδρος του Europe India Gateway, κ. Rab Paramothayan από την Gibtelecom ήταν παρών και στο Συνέδριο, χαρακτηρίζοντας άψογη τη διεξαγωγή του, κατέληξε σε σημαντικές αποφάσεις με την Διοικητική Επιτροπή να διασφαλίζει τη συνεχιζόμενη ανταπόκριση στη συνεχώς αυξανόμενη χωρητικότητα του δικτύου. Ο Πρόεδρος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην ΜΤΝ όχι μόνο για την εξαιρετική φιλοξενία αλλά και για την σημαντική της συμβολή στο συνέδριο.

Από την πλευρά του Ομίλου ΜΤΝ, το παρών του έδωσε ο κ. John Paul Bagiire, ο οποίος τόνισε ότι η ΜΤΝ είναι περήφανη για την φιλοξενία του συνεδρίου της Διοικητικής Επιτροπής του EIG στην Κύπρο και πρόσθεσε: «Η διεξαγωγή της ετήσιας συνεδρίασης αυτής στην Κύπρο αποτελεί μια αναγνώριση της αξίας που δίνει το EIG στον Όμιλο ΜΤΝ καθώς το καλώδιο αυτό εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό παραρτημάτων της ΜΤΝ στην Αφρική και στη Μέση Ανατολή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
mtn  |  eig  |  συνέδριο

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση