ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η PwC Κύπρου μέλος του Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας

Στον οργανισμό απονεμήθηκε η πιστοποίηση συμμετοχής στο Φόρουμ

Δελτίο Τύπου

Στην PwC Κύπρου απονεμήθηκε η πιστοποίηση συμμετοχής στο Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας (Business Integrity Forum - BIF) που έχει συσταθεί στην Κύπρο από την οργάνωση Διεθνής Διαφάνεια Κύπρου, σε συνεργασία με την οργάνωση Διεθνής Διαφάνεια.

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού, ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC, κ. Ευγένιος Ευγενίου, παρέλαβε το πιστοποιητικό συμμετοχής από την Δρ Μαρία Κραμβιά-Καπαρδή, Πρόεδρο ΔΣ της Διεθνούς Διαφάνειας στην Κύπρο.

Κατά την παραλαβή ο κ. Ευγενίου σχολίασε: «Για κάθε οργανισμό που επιθυμεί να συμβάλει θετικά στο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται, είναι σημαντικό να αναγνωρίσει ότι η ευθύνη που φέρει δεν είναι μόνο απέναντι στους πελάτες του αλλά και στους ανθρώπους και στην κοινωνία ευρύτερα. Στην PwC η θέση αυτή αποτελεί αρχή μας και διέπει κάθε πτυχή της λειτουργίας μας. Η σημερινή απονομή αποτελεί σημαντική αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουμε. Μιας προσπάθειας που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τον επιχειρηματικό κόσμο και να δείξει το δρόμο της υπευθυνότητας και της διαφάνειας, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης των κυπριακών επιχειρήσεων που εφαρμόζει ο οργανισμός».

Το Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας είναι ένα δίκτυο που αποτελείται από μεγάλες διεθνείς εταιρείες και έχει ως στόχο την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των μελών του που επιθυμούν να πετύχουν όσο το δυνατό ψηλότερα επίπεδα επιχειρηματικής ακεραιότητας, μέσα από το διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που προάγουν τη διαφάνεια και υπευθυνότητα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση