ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Audi Q2 Untaggable Event

#Untaggable είναι και το event που θα διοργανώσει η Audi

Δελτίο Τύπου

Σε μια εποχή που όλα είναι μέσα σε κουτιά, κι όλα τα κουτιά έχουν ετικέτα, που τα στερεότυπα δημιουργούν όλο και μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις και ακόμα μεγαλύτερες ομοιότητες και που όλη μας η ζωή εμφανίζεται στα timelines των socialmedia μέσα από μια selfie και πολλά hashtags… Εμφανίζονται κάποια πράγματα όμως που σπάνε αυτά τα καλούπια, δεν ανήκουν σε καμιά κατηγορία, δεν έχουν καμιά ετικέτα και δεν μπορούν να περιγραφούν με κανένα hashtag! Είναι #untaggable!

#Untaggable είναι και το event που θα διοργανώσει η Audi, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ στην Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας, μέσα από το οποίο οι VIP προσκεκλημένοι του θα ζήσουν μια παντελώς διαφορετική εμπειρία, ιδιαίτερα για τα κυπριακά δεδομένα! Trendy, fashionable, γεμάτο μουσική από τους DjsAndyPervinca, Cotsios o Pikatillis, Mr. Fox&DemiConstaκαιsignaturecocktails, και όλα αυτά μέσα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο και ντιζαϊνάτο χώρο, τον οποίο επιμελήθηκαν οι AfroBananaRepublic σε συνεργασία με την Innovation/LeoBurnett.

Το #Untaggable είναι ένα από τα much anticipated και talk of the town events του 2016. Ένα exclusiveevent όπου celebrities, socielite και άλλα σημαντικά πρόσωπα της Κύπρου θα δώσουν το παρών τους. Την unique #untaggable εμπειρία θα ζήσουν επίσης ακροατές επιλεγμένων ραδιοφωνικών σταθμών και fansτου AudiCyprusFBPage με VIP προσκλήσεις που θα δίνονται μέσα από διαγωνισμούς τόσο ραδιοφωνικά όσο και στα socialmedia!

Η Audi διοργανώνει αυτό το event με την ευκαιρία λανσαρίσματος του νέου της μοντέλου Q2 το οποίο, όπως και το event, είναι untaggable. Είναι δηλαδή ένα αυτοκίνητο που δεν μπορείς να το ορίσεις ούτε και να το περιγράψεις, εγκαινιάζει όμως μια νέα κατηγορία στην Audiκαι στο lifestyle των οδηγών: trendy, fashionable και με ιδιαίτερη έμφαση στο designelement.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X