ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εγκαίνια των νέων γραφείων του συγκροτήματος Εταιρειών Ορθοδόξου

Στη παρουσία του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου και του Υπ. Μεταφορών Μ. Δημητριάδη

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια των νέων γραφείων του συγκροτήματος Εταιρειών Ορθοδόξου στη Λευκωσία, από τον υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριο Δημητριάδη, στην παρουσία του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου του Β’, ο οποίος και τέλεσε τον Αγιασμό.

Ο κ. υπουργός στο χαιρετισμό του εξήρε το ρόλο του Συγκροτήματος Εταιρειών Ορθοδόξου το οποίο εργοδοτεί πέραν των 200 ανθρώπων και αντιπροσωπεύει αριθμό αεροπορικών εταιρειών, μεταξύ των οποίων και την Blue Air στην Κύπρο, η οποία εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό από 19 Ιανουαρίου 2015 και τόνισε: «Η κυβέρνηση μέσα στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των αερομεταφορών και της συνδεσιμότητας της Κύπρου με προορισμούς του εξωτερικού, ενθαρρύνει τέτοιες πρωτοβουλίες του ιδιωτικού τομέα, που στόχο έχουν τη περαιτέρω ανάπτυξη της οικονομίας του τόπου και την ενίσχυση της Κύπρου, τόσο ως τουριστικού προορισμού αλλά και ως εμπορικού και επιχειρηματικού κόμβου στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».

Μιλώντας στην τελετή ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος Εταιρειών Ορθοδόξου κ. Αντώνης Ορθοδόξου, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους, αναφέρθηκε στην επίτευξη ακόμα ενός στόχου με τη λειτουργία στη Λευκωσία ενός σύγχρονου και άνετου γραφείου με σκοπό τη συνεχή προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών στον καταναλωτή.

Ο κ. Ορθοδόξου υπέμνησε ότι η Εταιρεία Orthodoxou Aviation, είναι Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων (GSA) των αεροπορικών Εταιρειών, Gulf Air, Blue Air, Arkia, Qeshm Air, Smart Wings και Ethiopian Airlines. Όλες αυτές οι αεροπορικές Εταιρείες εξυπηρετούνται βασικά από το Γραφείο της Λευκωσίας. Επίσης χαρακτήρισε τη μέχρι σήμερα λειτουργία του γραφείου και τα αποτελέσματα των εργασιών του Συγκροτήματος στη Λευκωσία πολύ ικανοποιητικά και με μεγάλη προοπτική και κατέληξε λέγοντας ότι, «Στενότερη επαφή – ποιότητα – εξυπηρέτηση», είναι ο ακρογωνιαίος λίθος πάνω στον οποίον οικοδομείται και αυτό το Γραφείο, του συγκροτήματος Εταιρειών Ορθοδόξου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση