ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θετική η ΕΠΟΕΤ(ΟΗΟ-ΣΕΚ) για την πώληση της Cyta Hellas

Αυτό θα είναι ωφέλιμο και για τη μητρική Cyta Κύπρου, σημειώνει

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η ΕΠΟΕΤ(ΟΗΟ-ΣΕΚ) χαιρετίζει την απόφαση του ΔΣ της ΑΤΗΚ όπως και την πολιτική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην αποκρατικοποίηση της θυγατρικής εταιρείας Cyta Ελλάς Τηλεπικοινωνιακή Ανώνυμος Εταιρεία (Cyta Hellas).

"Είναι σημαντικό γεγονός ότι πλέον θα δοθεί η δυνατότητα στη ζημιογόνα – μέχρι σήμερα - Cyta Hellas να προσαρμοστεί μέσα στο περιβάλλον της οικονομικής αβεβαιότητας και των συνεχών μεταβολών στην Ελλάδα, ως ανεξάρτητη εταιρεία από την μητρική Cyta Κύπρου. Με αυτή την ιστορική απόφαση θα ανοίξει η προοπτική στρατηγικών επιλογών με δυνητικούς συνεργατές επενδυτές για τη Cyta Ελλάδος. Παράλληλα, αυτό θα είναι ωφέλιμο και για τη μητρική Cyta Κύπρου, αφού θα αποσυνδεθεί από μια αφαιμάσσουσα θυγατρική εταιρεία και θα μπορεί να πορευθεί χωρίς αυτό το βαρίδι", αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση.

Ως ΕΠΟΕΤ(ΟΗΟ-ΣΕΚ) ευχόμαστε ότι καλύτερο για την Cyta Hellas και ευελπιστούμε να πετύχει στην δύσκολη αυτή πρόκληση που καθημερινά απασχολεί τις τηλεπικοινωνιακές εταιρείες παγκόσμια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση