ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Chairman της PwC UK στην Κύπρο

Ο Kevin Ellis επισκέφθηκε τα γραφεία της PwC στη Λευκωσία

Δελτίο Τύπου

O κ. Kevin Ellis Senior Partner και Chairman της PwC UK αλλά και EMEA Cluster Leader επισκέφθηκε την Κύπρο, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Altitude, που πραγματοποιείται τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί επισκέφθηκε το κεντρικό κτίριο της PwC στη Λευκωσία και είχε συνάντηση με τους Συνεταίρους του οργανισμού.

Όλα τα μέλη του προσωπικού της PwC είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την παρουσίαση του κ. Ellis και να του κάνουν ερωτήσεις αναφορικά με τις νέες παγκόσμιες τάσεις και προκλήσεις που διαφαίνονται για τον οργανισμό. Ο κ. Ellis αναφέρθηκε στο όραμα της PwC αλλά και στο πώς αυτό θα επιτευχθεί μέσα από ένα κοινό στρατηγικό πλάνο, ενώνοντας δυνάμεις. «Στόχος του οργανισμού μας είναι να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και να συμβάλουμε στην επίλυση των σημαντικών προβλημάτων της κοινωνίας μας. Είμαστε ένας κορυφαίος οργανισμός που βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες του και γνωρίζει καλά πώς να προσφέρει αξία σε αυτούς.

Με τις παγκόσμιες τρέχουσες εξελίξεις είναι επιτακτική ανάγκη περισσότερο από ποτέ να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις και τους πελάτες μας σε όλα εκείνα που είναι σημαντικά για τους ίδιους. Η τεχνολογία επιτελεί σημαντικό ρόλο και εμείς οφείλουμε να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας και τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας στις ανάγκες των πελατών μας». Ολοκληρώνοντας ο κ. Ellis εξήρε την PwC Κύπρου για την ηγετική της θέση στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών και για τον ενεργό της ρόλο στο δίκτυο μέσα από την εκλογή του κ. Ευγένιου Χρ Ευγενίου, Διευθύνοντα Συμβούλου της PwC Κύπρου στην ηγετική ομάδα της περιφέρειας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Ellis συναντήθηκε με σημαίνοντα πρόσωπα από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο ανταλλάσσοντας απόψεις για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον τομέα επαγγελματικών υπηρεσιών και την οικονομία ευρύτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
PwC

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση