ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χριστουγεννιάτικη προσφορά της MTN

Όσοι μεταφέρουν τον αριθμό τους σε MTN Smart πλάνο θα έχουν έκπτωση σε συσκευή και πάγιο

Δελτίο Τύπου

Η ΜΤΝ πρωτοπορεί και αυτά τα Χριστούγεννα με την πιο ολοκληρωμένη προσφορά.Όσοι μεταφέρουν τον αριθμό τους σε ΜTN Smart πλάνο θα έχουν έκπτωση στη συσκευή που θα επιλέξουν αλλά και στο μηνιαίο πάγιο για 24 ολόκληρους μήνες. Hπροσφορά ισχύει και για υφιστάμενους συνδρομητές για ανανεώσεις σε συγκεκριμένα πλάνα συμβολαίου.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις συσκευές (smartphones, tablets, laptops)τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με το πλάνο της επιλογής σαςκαι να επωφεληθείτεμοναδικής έκπτωσης και στη συσκευή αλλά και στο πάγιο.

Για παράδειγμα, αν αυτά τα Χριστούγεννα ονειρεύεστε το κορυφαίοiPhone 7, τότε μπορείτε να το αποκτήσετε χωρίς σεντ αρχικά με το Unlimited πλάνο, όλα με μόνο 53 ευρώτο μήνα! Όσοι προτιμάτε τα Androidκινητά, τότε με την Χριστουγεννιάτικη προσφορά της MTN παίρνετε το εκπληκτικό SamsungGalaxyS7 edge χωρίς σεντ αρχικά με το Unlimited πλάνο, με μόνο 50 ευρώ το μήνα για 24 μήνες.

Ελάτε στην MTNαυτά τα Χριστούγεννα και πάρτε το smartphone ή laptopή tabletπου επιθυμείτε μαζί με πλάνο MTN 4GSmart, όλα με ένα εκπληκτικά χαμηλό μηνιαίο πάγιο. Αυτή δεν είναι ακόμη μία Χριστουγεννιάτικη προσφορά. Αυτή είναι η Χριστουγεννιάτικη προσφορά της MTNκαι τέτοιες προσφορές γίνονται μόνο μια φορά.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ΜΤΝ, Stephanis και σε επιλεγμένους συνεργάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση