ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εκστρατεία Προώθησης της Κυπριακής Ναυτιλίας

Επαφές στο Λονδίνο για προώθησή της από τον Υπουργό Μεταφορών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Επαφές με ναυτιλιακές εταιρείες στο Λονδίνο είχε η κυπριακή αντιπροσωπεία στην οποία συμμετείχε ο Υπουργός Μεταφορών και ο γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου.

Σύμφωνα με το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, η επίσκεψη στο Λονδίνο διεξήχθη μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών της κυπριακής ναυτιλιακής διοίκησης για περαιτέρω προώθηση και προβολή της κυπριακής ναυτιλίας στο εξωτερικό εν όψει και της αναμενόμενης εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, συμμετείχε επίσης σε αυτή την αποστολή μέσω του Γενικού Διευθυντή του και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) Θωμά Α. Καζάκου.

Στόχος της αποστολής ήταν να ενημερωθούν πλοιοκτήτες στο Λονδίνο, σχετικά με τις τελευταίες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στην Κύπρο και τις προσπάθειες της κυπριακής κυβέρνησης για τη στήριξη/ενίσχυση της ναυτιλίας τόσο στην Κύπρο, καθώς και σε περιφερειακό και σε διεθνές επίπεδο, καθώς επίσης και την προσέλκυση νέων ναυτιλιακών εταιρειών βρετανικών συμφερόντων στην Κύπρο και στην εγγραφή επιπρόσθετων πλοίων στο κυπριακό νηολόγιο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση