ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η British American Tobacco Cyprus στηρίζει την Αγία Σκέπη

Δωρεά για την αγορά ηλεκτρικού φούρνου προς κάλυψη των αναγκών σίτισης των τροφίμων

Δελτίο Τύπου

Αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική υπευθυνότητα που την χαρακτηρίζει, η British American Tobacco Cyprus επέλεξε φέτος να στηρίξει το έργο και τη δράση της κλειστής θεραπευτικής κοινότητας Αγία Σκέπη.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει η εταιρεία, με σύνθημα «Δίνουμε αξία καθημερινά στην κυπριακή κοινωνία», προέβη σε δωρεά για την αγορά επαγγελματικού ηλεκτρικού φούρνου ψησίματος προς κάλυψη των αναγκών σίτισης των τροφίμων της Αγίας Σκέπης.

Η διεύθυνση και το προσωπικό της British American Tobacco Cyprus επισκέφθηκαν τη θεραπευτική κοινότητα στις 5 Δεκεμβρίου και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την προϊστάμενη της Αγίας Σκέπης κ. Τίνα Παύλου σχετικά με το έργο που επιτελεί ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός και να ξεναγηθούν στον χώρο.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της επίσκεψης, το προσωπικό της εταιρείας ανέλαβε, σε συνεργασία με άτομα που είναι ενταγμένα στην Αγία Σκέπη, το μπογιάτισμα μέρους του εξωτερικού χώρου του κτιρίου και επισκέφθηκε το παρασκευαστήριο βιολογικών τροφίμων που στεγάζεται εκεί αγοράζοντας προϊόντα.

Κατά την παράδοση της οικονομικής βοήθειας, ο Οικονομικός Διευθυντής της British American Tobacco Κύπρου, κ. Μάριος Αργυρίδης, δήλωσε: «Η προσφορά στην κοινωνία αντανακλά τις διαχρονικές αξίες της εταιρείας μας. Είναι τιμή μας που μας δίνεται η ευκαιρία να συμβάλουμε στο αξιοθαύμαστο έργο της θεραπευτικής κοινότητας Αγία Σκέπη και η ένθερμη συμμετοχή του προσωπικού μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι. Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να δίνουμε αξία καθημερινά στην κυπριακή κοινωνία και συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό ως προς την υλοποίησή της».

Η Αγία Σκέπη εφαρμόζει ένα άρτια δομημένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα για άτομα που υπήρξαν μακροχρόνιοι χρήστες ουσιών και στελεχώνεται από έμπειρους και εξειδικευμένους θεραπευτές. Απώτερος σκοπός της θεραπευτικής κοινότητας είναι η πλήρης αποκατάσταση των μελών της σε προσωπικό, κοινωνικό και οικογενειακό επίπεδο και η σταδιακή επανένταξή τους στην κοινωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η British American Tobacco Cyprus στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει ποικιλοτρόπως διάφορες ευάλωτες ομάδες πληθυσμού. Πέρσι, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, η εταιρεία προσέφερε πολύτιμη βοήθεια σε τριμελή οικογένεια που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υγείας, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ανέλαβε την προετοιμασία πακέτων αγάπης για δυσπραγούντες συνανθρώπους μας. Σε συνεργασία εξάλλου με τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης, ανέλαβαν την κάλυψη βασικών αναγκών 20 οικογενειών για την περίοδο των καλοκαιρινών μηνών, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης τριών χρόνων επιτυχούς συνεργασίας τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση