ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στρατηγική συνεργασία Συνεργατισμού και Universal Life

Τίθεται σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2017

ΚΥΠΕ

Σε στρατηγική συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Universal Life κατέληξε ο Συνεργατισμός, στοχεύοντας να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία του στον τομέα παροχής τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων, ανακοίνωσε ο Γενικός Διευθυντής της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας (ΣΚΤ), Νικόλας Χατζηγιάννης με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ.

Η συνεργασία με την Universal Life, η οποία επελέγη κατόπιν ανοικτού διαγωνισμού, τίθεται σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2017. Μέχρι τώρα η ΣΚΤ είχε συνεργασία με την Allianz Ελλάς ΑΕ, η οποία λήγει στο τέλος του έτους.

«Στοχεύουμε σε μια νέα δυναμική αρχή με τη συνεργασία δύο μεγάλων οργανισμών με έντονη παρουσία στην κυπριακή αγορά», ανέφερε στις δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Χατζηγιάννης.

Όπως είπε, «για μας ως Συνεργατισμός είναι στρατηγικής σημασίας να μπορέσουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω τα θέματα τραπεζοασφάλισης και βάσει αυτού του στρατηγικού πλάνου προχωρήσαμε σε αναθεώρηση των συνεργασιών των οποίων είχαμε, ακριβώς με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης αλλά και την εμβάθυνση των υπηρεσιών και των σχέσεων που έχουμε μαζί με τους πελάτες – μέλη μας».

Η συνεργασία είναι διάρκειας τριών ετών. Ο Συνεργατισμός θεωρεί ότι η συνεργασία αυτή θα δώσει ώθηση στη δυναμική των εσόδων από τα τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα, τα οποία μέχρι σήμερα δεν αντανακλούσαν το μερίδιο αγοράς του Συνεργατισμού στον τομέα του λιανικού δανειακού χαρτοφυλακίου.

«Οι δύο οργανισμοί θα πορευθούν μαζί σε αυτό τον τομέα, με στόχο το νέο πλαίσιο στο οποίο κινείται ο Συνεργατισμός, δηλαδή ενός ανταγωνιστικού τοπογενούς σύγχρονου οργανισμού», είπε ο κ. Χατζηγιάννης.

Ερωτηθείς για την επιλογή ενός αμιγώς κυπριακού ασφαλιστικού οργανισμού, ο κ. Χατζηγιάννης είπε πως «θεωρούμε ότι ο Συνεργατισμός και χρειάζεται και επιβάλλεται και θέλει να σκέφτεται με βάση τα κυπριακά δεδομένα, τις κυπριακές ανάγκες και αυτή την αγορά, την οποία γνωρίζει καλά».

Η συμφωνία θα καλύπτει όλο τον Συνεργατικό τομέα και όχι μόνο την ΣΚΤ. Να σημειωθεί πως προηγουμένως η ΣΚΤ είχε τη δική της συνεργασία για την πολιτική ασφαλιστικής κάλυψης στα μέλη της, ενώ το κάθε Συνεργατικό Πιστωτικό Ίδρυμα (ΣΠΙ) είχε τη δική του. Αυτό άλλαξε πριν ένα χρόνο, όταν η πολιτική στο θέμα της παραχώρησης ασφαλιστικής κάλυψης ενοποιήθηκε.

«Πιστεύουμε ότι αυτή η νέα συνεργασία θα είναι μια νέα σελίδα ιδιαίτερα εποικοδομητική για τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει», κατέληξε ο κ. Χατζηγιάννης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X