ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Cobalt εγκαινίασε το δρομολόγιο Λάρνακα - Μπέρμιγχαμ

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση

Δελτίο Τύπου

Τα φτερά της και στο Μπέρμιγχαμ άνοιξε η Cobalt τηρώντας τη δέσμευση της προς το επιβατικό κοινό.

Μετά και την άφιξη του τρίτου αεροσκάφους της, τύπου Airbus 319 η Cobalt το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου εγκαινίασε το νέο της δρομολόγιο προς το Μπέρμιγχαμ.

Η πτήση από το αεροδρόμιο της Λάρνακας απευθείας προς το Μπέρμιχαμ, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, σηματοδοτώντας και την ευρύτερη παρουσία της Cobalt στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι πτήσεις της εταιρείας προς το νέο της προορισμό, θα πραγματοποιούνται δυο φορές τη βδομάδα κατα τη διάρκεια του χειμερινού προγράμματος, προκειμένου να καλύψουν τις τουριστικές ανάγκες ενισχύοντας και την ήδη αυξημένη τουριστική ροή μεταξύ των δυο χωρών.

Η εταιρεία, εγκαινίασε το νεο δρομολόγιο της από τη Λάρνακα απευθείας προς το Μπέρμιγχαμ, τηρώντας τις υποσχέσεις της προς το επιβατικό κοινό για το συνεχή εμπλουτισμό του πητικού της προγράμματος.

Σήμερα, η εταιρεία πετα προς την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τα Χανιά, το Λονδίνο, το Μαντσεστερ, το Παρίσι και το Μπερμιγχαμ, ενώ σύντομα αναμένεται να εντάξει στο πτητικό της πρόγραμμα και άλλους δημοφιλείς προορισμούς.

Η εταιρεία, συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται, στηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και τον Κύπριο ταξιδιώτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση