ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συμβολική εκδήλωση της PRIME INSURANCE στο πλαίσιο του MOVEMBER

Μέλη της εταιρείας αποχωρίστηκαν τα μουστάκια που είχαν διατηρήσει κατά τον Νοέμβριο

Δελτίο Τύπου

Με πρωτοβουλία του Υποκαταστήματος ΙΘΑΚΗ της Prime Insurance στη Λευκωσία, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, όπου μέλη της εταιρείας αποχωρίστηκαν τα μουστάκια που είχαν διατηρήσει κατά τονΝοέμβριο, μήνα πρόληψης κατά του καρκίνου του προστάτη με τη γνωστή ονομασία Movember.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ασφαλιστές και άλλα μέλη του προσωπικού «έχασαν» τα μουστάκια τους, σε μια συμβολική κίνηση υποστήριξης του θεσμού Movember, που τα τελευταία χρόνια έχει φέρει αρκετά καλά αποτελέσματα στο πλαίσιο υποστήριξης των ασθενών με καρκίνο του προστάτη, αλλά και στην ενημέρωση του κοινού.

Η PrimeInsurance, μέσω του Διευθυντή του Υποκαταστήματος Γιάννου Γιωργαλλή, παρέδωσε επιταγή με συμβολική εισφορά στον Πρόεδρο της Europa Uomo Κύπρου, Ανδρέα Μωυσέως, ώστε να συνεχίσει τις προσπάθειές της για ενημέρωση και πρόληψη. Oκ. Γιωργαλλήςανέφερε ότι η εταιρεία έχει αποδείξει ότι βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία με διάφορες ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ιδιαίτερα στον κρίσιμο τομέα της Υγείας. «Αυτή η εκδήλωση μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, διότι έμπρακτα, άτομα της εταιρείας δείχνουν υποστήριξη σε ένα τέτοιο σκοπό».Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Europa Uomo Κύπρου, τόνισε ότι «η έγκαιρη πρόληψη σώζει ζωές» και ότι η στήριξη από τον ιδιωτικό τομέα είναι πολύ σημαντική στην ενημέρωση και πρόληψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση