ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η βότκα Belvedere λανσάρει την συλλεκτική φιάλη (BELVEDERE)RED

Το 50% από τα κέρδη της πάνε για την καταπολέμηση του HIV / AIDS

Δελτίο Τύπου

Η Belvedere, αυθεντική βότκα πολυτελείας παγκοσμίως, έχει λανσάρει την συλλεκτική φιάλη (BELVEDERE)RED, της οποίας το 50% από τα κέρδη της πάνε στοπαγκόσμιο ταμείο Global Fund, για τηνκαταπολέμηση του HIV / AIDS.

Για να στηρίξει αυτή τη συνεργασία ο πρεσβευτής της καμπάνιας της Belvedere #MAKETHEDIFFERENCE μουσικός John Legend, συνεργάστηκε με την διάσημη καλλιτέχνιδα Esther Mahlangu για τον σχεδιασμό μιας πολύχρωμης και τολμηρής φιάλης. Έμπνευση τους, οι τέσσερις αξίες της εκστρατείας κατά τουHIV / AIDS: ασφάλεια, υποστήριξη, αλλαγή και ενότητα.

Στο μπροστινό μέρος της συλλεκτικήςαυτής φιάλης,το εντυπωσιακό και γεμάτο ζωντάνια έργο τέχνης της Mahlangu αντικαθιστά το παλάτι της Belvedere, ενώ στο πίσωτης μέρος οι λέξεις ασφάλεια, υποστήριξη, αλλαγή και ενότητα είναι γραμμένες με τον γραφικό χαρακτήρα της Mahlangu, σηματοδοτώντας με αυτό τον τρόπο το συλλογικό συναίσθημα όλων εκείνων που ενώνουν τις δυνάμεις τους για την καταπολέμηση του HIV / AIDS. Στο μπροστινό μέρος της φιάλης, εμφανίζεται επίσης και η υπογραφή του John Legend.

Ως υποστηρίκτρια του αγώνα κατά του AIDS η Esther Mahlangu, καλλιτέχνιδα από τη Νότια Αφρική,είναι πλέον μέλος της (BELVEDERE) RED.

Η Esther Mahlangu υπήρξε η πρώτη από τους καλλιτέχνες Ndebele που μετέφερε την τέχνη της από τον εξωτερικό χώρο των σπιτιών, όπως είναι η παράδοση στον πολιτισμό των Ndebele, σε καμβά και εν τέλει σε καταναλωτικά προϊόντα. Η καλλιτέχνιδα έχει αναγνωριστεί με επιτυχία, λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές εδώ και τριάντα χρόνια, μεταφέροντας πάντα μαζί της το παραδοσιακό στυλ ζωγραφικής των Ndebele.

Η συλλεκτική (BELVEDERE)RED , διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση