ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola επιστρέφει Κύπρο

Η Α/φοι Λανίτη επανέφερε μία αγαπημένη παράδοση

Δελτίο Τύπου

Τα Χριστούγεννα ήρθαν λίγο… νωρίτερα φέτος στην Κύπρο καθώς η Α/φοι Λανίτη επανέφερε μία αγαπημένη παράδοση, το Χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola, με στόχο να μοιραστεί τη χαρά των Χριστουγέννων με την τοπική κοινωνία της Κύπρου και τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

Το Χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola έκανε την εμφάνιση του το 1995 και μέχρι σήμερα έχει δώσει ζωή στη μαγεία των Χριστουγέννων σε εκατομμύρια καταναλωτές ανά τον κόσμο!

Από τις 14 έως τις 30 Δεκεμβρίου το φορτηγό θα ταξιδέψει σε όλη την Κύπρο και θα επισκεφθεί περισσότερους από 15 ΜΚΟ και ειδικά ιδρύματα για παιδιά, στα οποία θα μοιράσει παιχνίδια και χαρά. Η μαγεία των Χριστουγέννων θα ζωντανέψει καθώς τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη, να τραγουδήσουν τα κάλαντα με την ομάδα χορωδίας Ωδείου Μusica Mundana και Πολιτιστικής Χορωδίας Γένεσις, υπό τη διεύθυνση της Γιάννας Θαλασσινού, και να ζήσουν όμορφες γιορτινές στιγμές.

Η Κάλια Πατσιά, Public Affairs & Communication Manager της Α/φοι Λανίτηδήλωσεσχετικά: «Η προσφορά είναι στην καρδιά της εταιρίας μας και ειδικά την Χριστουγεννιάτικη περίοδο. Η ενέργεια μας είναι εμπνευσμένη από τις ζεστές παιδικές, οικογενειακέςμας αναμνήσεις, που μοιραζόμασταν την ευτυχία και την ελπίδα που φέρνει η συγκεκριμένη γιορτή. Η περιοδεία του Χριστουγεννιάτικου φορτηγού της Coca-Cola είναι ένας τρόπος να μοιραστούμε αυτό το συναίσθημα με τον κόσμο και να χαρίσουμε υπέροχες αναμνήσεις.»

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X