ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Προαγωγές στην ΟΕΒ

Έχει εγκριθεί η απόφαση για την προαγωγή των Αντώνη Φραγκούδη και Λένας Παναγιώτου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Κατά τη συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ),έχει εγκριθεί ομόφωνα η απόφαση της Διεύθυνσης για την προαγωγή από 1/1/2017 των:

-κ. Αντώνη Φραγκούδη, στη θέση του Διευθυντή του Τμήματος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Οικονομίας και

-κας Λένας Παναγιώτου, στη θέση της Διευθύντριας του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων & Κοινωνικής Πολιτικής.

Η εν λόγω απόφαση επικυρώθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο που συνεδρίασε αμέσως μετά την Εκτελεστική Επιτροπή, την ίδια μέρα.

Ο κ. Αντώνης Φραγκούδης είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών του Πανεπιστημίου του Essexτου Ηνωμένου Βασιλείου και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοικητική Επιστήμη και Επιχειρησιακή Έρευνα του Πανεπιστημίου του Warwick,επίσης του Ηνωμένου Βασιλείου. Προσελήφθη στην ΟΕΒ το 1992, όπου υπηρέτησε μέχρι το 1997 ως Λειτουργός Βιομηχανίας & Οικονομικών Μελετών και ακολούθως μέχρι το 2010 ως Οικονομικός Λειτουργός, οπόταν και προήχθη σε Ανώτερο Λειτουργό Βιομηχανίας & Υπηρεσιών. Από τον Φεβρουάριο του 2016 εκτελεί καθήκοντα Αναπληρωτή Διευθυντή του Τμήματος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Οικονομίας.

Η κα Λένα Παναγιώτου είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής και μεταπτυχιακού τίτλου στις Διεθνείς Σχέσεις του Πανεπιστημίου του Leeds του Ηνωμένου Βασιλείου. Προσελήφθη στην ΟΕΒ το 2004, όπου υπηρέτησε ως Λειτουργός Εργασιακών Σχέσεων & Εργατικής Νομοθεσίας μέχρι τον Ιανουάριο του 2010 που προήχθη στη θέση του Ανώτερου Λειτουργού Εργασιακών Σχέσεων & Κοινωνικής Πολιτικής. Από τον Φεβρουάριο του 2016 εκτελεί καθήκοντα Αναπληρώτριας Διευθύντριας του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων & Κοινωνικής Πολιτικής.

Η ΟΕΒ θα παρουσιάσει στα μέσα Ιανουαρίου 2017, την οργανική της διάρθρωση σε συνάντηση με εκπροσώπους του Τύπου κατά την οποία θα αναλυθεί και ο στρατηγικός σχεδιασμός της Οργάνωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση