ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το Hyundai Tucson στην 1η θέση του Auto Bild Quality Report 2016

Κατάφερε να πείσει τους ειδικούς της κριτικής επιτροπής και κατατάγηκε πρώτο

Δελτίο Τύπου

Στην ετήσια έκθεση του διεθνούς κύρους γερμανικού περιοδικού για το αυτοκίνητο, AUTO BILD, το νέο Hyundai Tucson κατάφερε να πείσει τους ειδικούς της κριτικής επιτροπής και κατατάγηκε πρώτο μεταξύ των ανταγωνιστών του.

Συγκεκριμένα, η εξαιρετικά τιμητική αυτή διάκριση, προερχόμενη από ένα έγκυρο, γερμανικό εξειδικευμένο έντυπο, απονέμεται για τρίτη φορά σε μοντέλο της αυτοκινητοβιομηχανίας Hyundai γεγονός που έχει ιδιαίτερη σημασία. Το Quality Report αποτελεί ετήσιο θεσμό του Auto Bild και η τελική κατάταξη γίνεται μετά από μια σειρά λεπτομερών δοκιμαστικών. Το Hyundai Tucson κρίθηκε με υψηλές βαθμολογίες σε όλα, ιδιαίτερα δε στο τεστ αντοχής.

Το νέο Tucson βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους της Hyundai σ’ όλες τις πόλεις και διατίθεται σε μια επιλογή από κινητήρες, βενζίνης ή diesel, με την τιμή πώλησης να αρχίζει από 19.500 ευρώ στο δρόμο.

Συγκεκριμένα, το νέο Tucson κυκλοφορεί σε έκδοση βενζινής 1.6 GDi με απόδοση 132 ίππους, 1.6 TGDi με απόδοση 177 ίππους και diesel, σε έκδοση 1.7 CRDi με αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων και απόδοση 141ίππους, σε έκδοση 1.7 CRDi με απόδοση και σε έκδοση 2.0 CRDi με απόδοση μέχρι 185 ίππους.

Μια δοκιμαστική οδήγηση θα επιβεβαιώσει τα ευρήματα των ειδικών του περιοδικού Auto Bild.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση