ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παίξε «OH YELLOW TREES!» και βοήθησε για την αναδάσωση της Σολέας

Το «OhYellowTrees!» είναι μια εφαρμογή που δημιούργησε η MTN στη σελίδα της στο facebook

Δελτίο Τύπου

Το «OhYellowTrees!» είναι μια εφαρμογή που δημιούργησε η MTN στη σελίδα της στο facebook όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία μέσα από το παιγνίδι να ενισχύσουν τη αναδάσωση του τεμαχίου 16 του δάσους της Σολέας. Για κάθε συμμετοχή στο παιγνίδι η MTNθα προσφέρει €1 και το συνολικό ποσό που θα μαζευτεί θα διατεθεί για την κάλυψη των εξόδων της αναδάσωσης.

Το παιγνίδι έχει γιορτινό χαρακτήρα και είναι διασκεδαστικό, αφού οι συμμετέχοντες βοηθούν τον Άγιο Βασίλη να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερα δεντράκια αποφεύγοντας τις φλόγες. Όσοι περισσότεροι οι συμμετέχοντες, τόσο μεγαλύτερο το ποσό για την κάλυψη των εξόδων της αναδάσωσης. Μπες κι εσύ στη σελίδα της MTN στο facebook, https://www.facebook.com/MTNCyprus/app/459898044134547/βοήθησε κι εσύ τον Άγιο Βασίλη να μαζέψει τα κίτρινα δεντράκια και ενίσχυσε την προσπάθεια της MTN για αναδάσωση της καμένης γης στη Σολέα.

Παίζεις εσύ, κερδίζει η φύση!

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα! Και αυτά τα Χριστούγεννα συνεισφέρει έμπρακτα στην αποκατάσταση και διατήρηση του φυσικού πλούτου της χώρας μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X