ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εορταστικό κλίμα από παιδιά στο Mall of Engomi

Mαθητές ετοίμασαν χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα χειροποίητα στολίδια τους

Δελτίο Τύπου

Το The Mall of Engomi δημιούργησε ένα όμορφο εορταστικό κλίμα στο χώρο του εμπορικού του κέντρου την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου. Φιλοξένησε μαθητές της Δ΄ τάξης του Β΄ Δημοτικού Σχολείου Έγκωμης σε μια εορταστική εκδήλωση διακόσμησης χριστουγεννιάτικων στολιδιών που προσφέρθηκαν σε παιδιά του Κέντρου Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών Έγκωμης.

Για τη δημιουργία των στολιδιών το The Mall of Engomi έφτιαξε στο χώρο του ένα μικρό εργαστήρι. Στους μαθητές μετά την άφιξή τους δόθηκαν ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια και διάφορα υλικά για να τα διακοσμήσουν με τις δικές τους δημιουργίες. Στη συνέχεια ανέλαβαν το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και τοποθέτησαν τα στολίδια που έφτιαξαν, δημιουργώντας ένα διασκεδαστικό και γιορτινό κλίμα στο The Mall of Engomi.

Σκοπός της πρωτοβουλίας ήταν να μεταφέρει στα παιδιά το πνεύμα των χριστουγέννων και παράλληλα να μεταδώσει σε παιδιά που έχουν περισσότερη ανάγκη χαρούμενες γιορτινές στιγμές. Το δεντράκι που ετοίμασαν με τις χειροτεχνίες τους προσφέρθηκε στο Κέντρο Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών Έγκωμης (Παιδική Λέσχη Έγκωμης) το οποίο στεγάζεται στο Β΄ Δημοτικό Σχολείο Έγκωμης.

Ο Γενικός Διευθυντής του The Mall of Engomi, κ. Κύπρος Χατζηστυλλής δήλωσε: «Ευχαριστούμε τους μαθητές του Β΄ Δημοτικού Σχολείου Έγκωμης που συμμετείχαν στην γιορτινή πρωτοβουλία ανταπόδοσης σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Με τη βοήθεια των μαθητών και τους πόρους του The Mall of Engomi φτιάχτηκαν εξαιρετικές δημιουργίες γεμάτες αγάπη και προσφέρθηκαν στους μαθητές της Παιδικής Λέσχης της Έγκωμης».

Το The Mall of Engomi αποτελεί κεντρικό πολυχώρο για τις περιοχές της δυτικής Λευκωσίας, προσφέρει εμπειρία ψωνίσματος με ποικιλία καταστημάτων, εξυπηρετεί εκατοντάδες καταναλωτές και συμβάλλει στην εκπαίδευση της τοπικής κοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση