ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αρχίζει ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας 2016-2017

Σε συνεργασία του κέντρου επιχειρηματικότητας CEDAR με το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Δελτίο Τύπου

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας CEDAR σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, ανακοινώνουν την έναρξη του Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας 2016-17(Business Idea Competition - BIC 2016-17).

Ο ετήσιος αυτός διαγωνισμός στηρίζεται από αριθμό οργανισμών που προάγουν την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων, όπως το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Διεθνές Επιμελητήριο Νέων Κύπρου – JCI Cyprus,το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων (ΚΕΠΛΙ), CYBAN,CyRIC, StudentLife.com.cy, DisruptCyprus.com, INSPIRE, Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΚΟΓΕΕ), παροικιακός σύνδεσμος ΕΠΙΣΤΗΜΗ και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ηνωμένου Βασιλείου - Κύπρου.

Στα πλαίσια του διαγωνισμού θα προσφερθεί κατάρτιση γύρω από την καλλιέργεια επιχειρηματικής σκέψης και την αξιολόγηση επιχειρηματικών προτάσεων. Λεπτομέρειες για τα εργαστήρια κατάρτισης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας είναι μέρος μιας σειράς από πρωτοβουλίες τις οποίες προάγει το CEDAR, το πρωτοποριακό Κέντρο Επιχειρηματικότητας στο νησί. Ο Καθηγητής Πανίκκος Πουτζιουρής ανέφερε επ’ αυτού: «Για 4η συνεχόμενη χρονιά το Κέντρο Επιχειρηματικότητας – CEDAR, με την στήριξη σημαντικών φορέων του επιχειρείν στην Κύπρο, διοργανώνει τον διαγωνισμό επιχειρηματικής ιδέας. Μέσα σε αυτή την πορεία των χρόνων ήδη παλιοί διαγωνιζόμενοι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν εταιρείες που δραστηριοποιούνται επιτυχώς στον κλάδο τους και αποτελούν κοιτίδες καινοτομίας και ανάπτυξης».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση