ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καλλιτεχνική Βραδιά του Grammar School Λευκωσίας

Οι παραστάσεις, «Τόπος και Χρόνος, Διάλογοι» πραγματοποιήθηκαν στις 15 και 16 Δεκεμβρίου

Δελτίο Τύπου

Με τεράστια επιτυχία έγινε και φέτος η πολύ γνωστή Καλλιτεχνική Βραδιά του Grammar School και Grammar Junior School Λευκωσίας που εντυπωσίασε το κοινό, το οποίο την καταχειροκρότησε και ένοιωσε συγκίνηση με τον πολυπολιτισμικό της χαρακτήρα.

Οι παραστάσεις, με τίτλο «Τόπος και Χρόνος, Διάλογοι» πραγματοποιήθηκαν στις 15 και 16 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, που γέμισε ασφυκτικά. Η φετινή Καλλιτεχνική Βραδιά τελέστηκε υπό την αιγίδα της Προέδρου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού κυρίας Φωτεινής Παπαδοπούλου και ήταν αφιερωμένη στο πρόγραμμα εκδηλώσεων «Πάφος 2017:Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης», μέσα στα πλαίσια του ευρύτερου προγράμματος «Σχολεία εν Δράσει».

Με μεράκι, ενθουσιασμό, πολλή δουλειά και αγάπη 240 περίπου μαθητές μάς οδήγησαν σε ένα οδοιπορικό της Κύπρου μέσα από την ιστορία, τον πολιτισμό, την κοινωνικο-οικονομική ζωή του νησιού μας με λόγο, ορχήστρα, χορωδία, χορό, ήχο και φως και συνομίλησαν με τον τόπο και τον χρόνο.

Μια παράσταση επαγγελματική θα έλεγε κανείς που άγγιξε τα όρια της τελειότητας ακριβώς όπως μας έχει συνηθίσει κάθε χρόνο το GrammarSchool.
Θερμότατα συγχαρητήρια στους μαθητές και τους καθηγητές τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση