ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διακρίσεις για εκπαιδευόμενους λογιστές της PwC

Σημείωσαν σημαντικές διεθνείς και διεθνείς επιτυχίες

Δελτίο Τύπου

Για ακόμα μία φορά εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC Κύπρου διακρίθηκαν στις εξετάσεις για την απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου του Institute of Chartered Accountants in England & Wales (ICAEW) και του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες.

Παγκόσμια πρώτη θέση στο μάθημα Financial Accounting and Reporting στις εξετάσεις του ICAEW πέτυχε η Σοφία Παπαγεωργίου, η οποίααξίζει να αναφερθεί ότι και σε προηγούμενες εξετάσεις είχε σημειώσει ανάλογη επιτυχία, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο στο μάθημα Audit & Assurance.

Σημαντική διάκριση στις εξετάσεις ACCA πέτυχε και ο Vitalli Aleksandrov, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση παγκύπρια και την 9ηθέση σε παγκόσμιο επίπεδο στο μάθημα Audit and Assurance.

Επιπλέον, στις ίδιες εξετάσεις, οι Kyrylo Tarnopolskyi, Μάριος Γκίκας και Dmitry Chistyakov εξασφάλισαν την πρώτη θέση παγκύπρια στα μαθήματα Advanced Financial Management, Governance, Risk & Ethics και Financial Management αντίστοιχα και ταυτόχρονα τη 12η, 15η και 29η θέση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σημαντική επιτυχία αποτελεί επίσης το γεγονός ότι οι εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC Κύπρου εξασφάλισαν τις δύο πρώτες θέσεις παγκύπρια στη συνολική κατάταξη μεταξύ των εκπαιδευόμενων λογιστών που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα του ACCA. Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση κατέλαβε η Marianna Shynkar, η οποία είχε διακριθεί και σε προηγούμενες εξετάσεις σημειώνοντας πρώτη θέση παγκύπρια στο μάθημα Advanced Performance Management και η Kristina Karmanova που κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2016, η PwC Κύπρου τίμησε τους διακριθέντες εκπαιδευόμενους λογιστές στην παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Ευγένιου Ευγενίου και του Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Φίλιππου Σώσειλου. Στο πλαίσιο της τελετής, ο κ. Ευγενίου υπογράμμισε: «Η υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της PwC είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού της. Για το λόγο αυτό αποτελεί προτεραιότητα η συνεχής εκπαίδευση και επαγγελματική τους κατάρτιση».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση