ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με την έγκριση της ΕΚΚ πάει η Τρ.Κύπρου στο LSE

Ενέκρινε και το συμπληρωματικό ενημερωτικό δελτίο της τράπεζας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Bank of Cyprus Holdings Public Limited Company ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου ενέκρινε σήμερα, 13 Ιανουαρίου 2017, το συμπληρωματικό ενημερωτικό δελτίο το οποίο αφορά το ενημερωτικό δελτίο της BOCH ημερομηνίας 30 Νοεμβρίου 2016 που δημοσιεύτηκε σε σχέση με:

(i) την προτεινόμενη έκδοση μετοχών της BOCH ονομαστικής αξίας 10 σεντς του Ευρώ έκαστη (οι «Μετοχές της BOCH»), στα πλαίσια της εισαγωγής μητρικής εταιρείας για την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ (η «Τράπεζα»), μέσω ενός σχεδίου διακανονισμού σύμφωνα με τα άρθρα 198 μέχρι 200 του Περί Εταιρειών Νόμου της Κύπρου (το «Σχέδιο»), και

(ii) την εισαγωγή στη standard κατηγορία του Επίσημου Μητρώου της εποπτικής αρχής κεφαλαιαγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου, τη διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών του Λονδίνου (το «LSE»), την εισαγωγή στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (το «ΧΑΚ») και τη διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του ΧΑΚ, μέχρι 700,000,000 μετοχών της BOCH ονομαστικής αξίας 10 σεντς του Ευρώ έκαστη (μαζι την «Εισαγωγή»).

Στην περίπτωση όπου η Εισαγωγή ολοκληρωθεί με επιτυχία και το Σχέδιο τεθεί σε ισχύ, αναμένεται ότι η Εισαγωγή θα λάβει χώρα το συντομότερο στις 19 Ιανουαρίου 2017 και ότι η διαπραγμάτευση των Μετοχών της BOCH στο ΧΑΚ και στο LSE θα αρχίσει στις 10:30π.μ. (ώρα Κύπρου) και στις 8:00π.μ. (ώρα Λονδίνου) αντίστοιχα, ή όταν αυτό καταστεί εφικτό κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η BOCH αναμένει ότι θα ανακοινώσει τον τελικό αριθμό Μετοχώντης BOCH που θα εκδοθούν και θα εισαχθούν ως αποτέλεσμα της Εισαγωγής,πριν από την ημερομηνία Εισαγωγής.

Το Συμπληρωματικό Ενημερωτικό Δελτίο πρέπει να διαβάζεται σε συνδυασμό με το Αρχικό Ενημερωτικό Δελτίο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X