ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στοχευμένη εκστρατεία προώθησης της Κύπρου στο εξωτερικό

Ο CIPA διαφημίζει την Κύπρο σε Bloomberg και CNN με αναβαθμισμένο προωθητικό υλικό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό υλικό και στοχευμένες κινήσεις ξεκινά ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (CIPA), με το νέο έτος, τις προσπάθειές του για προώθηση της Κύπρου ως ελκυστικού επενδυτικού προορισμού στο εξωτερικό. Η εκστρατεία θα διαρκέσει τρεις μήνες και περιλαμβάνει μια σειρά από προωθητικά βίντεο που παρουσιάζουν την Κύπρο ως επενδυτικό προορισμό και θα προβληθούν τηλεοπτικά από τα πρακτορεία Bloomberg και CNN σε αγορές της Ευρώπης, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και της Ασίας.

Η νέα προωθητική εκστρατεία του Οργανισμού στο εξωτερικό ανοίγει αυλαία με ένα βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων, στο οποίο σκιαγραφείται το επενδυτικό προφίλ της Κύπρου και αναφέρονται τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα. Το περιεχόμενο του νέου βίντεο, το οποίο επιμελήθηκε ο διεθνής οργανισμός Bloomberg Media, παρουσιάζει τους κύριους λόγους για τους οποίους ένας επενδυτής μπορεί να επιλέξει την Κύπρο ως επενδυτικό προορισμό. Το βίντεο θα συνοδευθεί από σύντομα, συμπληρωματικά, εξειδικευμένα βίντεο που θα παρουσιάζουν ξεχωριστά και εις βάθος τομείς που η χώρα μας επιθυμεί να αναδείξει.

Η εκστρατεία περιλαμβάνει επίσης διαδικτυακή προβολή του υλικού στην επίσημη ιστοσελίδα του Bloomberg με ένα βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας και την ταυτόχρονη προβολή διαφημίσεων και άλλων πληροφοριών για την Κύπρο σε newsletter και ειδικά ένθετα του πρακτορείου όπως τα Brexit Bulletin και Hedge Funds Europe Brief. Στο πλαίσιο της εκστρατείας, το Bloomberg θα διοργανώσει εκδήλωση ειδικά αφιερωμένη στις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στην Κύπρο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό κτίριο του πρακτορείου στο Λονδίνο, την ερχόμενη Άνοιξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα εκστρατεία εμπίπτει στο πλαίσιο της ανανεωμένης προσέγγισης που ακολουθεί ο Οργανισμός, για στοχευμένη και μεθοδική προβολή της Κύπρου και της ραγδαίας της οικονομικής ανάκαμψης σε συγκεκριμένα κοινά και αγορές-κλειδιά του εξωτερικού. Στο πλαίσιο αυτό έγιναν πρόσφατα εξορμήσεις σε εξειδικευμένα συνέδρια και ημερίδες σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Χονγκ-Κονγκ, Πεκίνο, Σαγκάη, Νέο Δελχί και Μόσχα.

Για να παρακολουθήσετε το βίντεο ακολουθήστε τον εξής σύνδεσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X