ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η ΓΝΩΡΑ διεκδικεί νέα διάκριση στα European Business Awards

Με την ψήφο του κοινού η εταιρεία μπορεί να αναδειχθεί «National Public Champion»

Δελτίο Τύπου

Νέα διάκριση στα European Business Awards 2016/2017 διεκδικεί η ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας. Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού η εταιρεία είχε ανακηρυχθεί Εθνική Πρωταθλήτρια στην κατηγορία Επικέντρωση στον Πελάτη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου διαγωνίζεται για τον κορυφαίο τίτλο «National Public Champion». Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας του κοινού.

Οι εταιρείες που προκρίθηκαν στο δεύτερο γύρο του διαγωνισμού έχουν ετοιμάσει βίντεο, στο οποίο περιγράφουν την ιστορία και τις αξίες τους, τις υπηρεσίες που προσφέρουν και παράλληλα εξηγούν πώς διαχειρίστηκαν την οικονομική κρίση. Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει και να ψηφίσει το βίντεο της ΓΝΩΡΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΕΔΩ .

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας, κ. Ανδρέας Χατζηκυριάκος κάλεσε το κοινό να στηρίξει την υποψηφιότητα της ΓΝΩΡΑ και να την αναδείξει ως την αγαπημένη του εταιρεία. «Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος θα παρακολουθήσει με ενδιαφέρον το βίντεο και θα δώσει τη θετική του ψήφο στη ΓΝΩΡΑ. Στόχος μας είναι να τιμήσουμε την Κύπρο στο σημαντικό αυτό 10ετή θεσμό που στηρίζεται από ηγέτες της αγοράς, ακαδημαϊκούς και πολιτικούς εκπροσώπους από όλη την Ευρώπη», ανέφερε.

Η διαδικτυακή ψηφοφορία για την ανάδειξη του «National Public Champion» έχει ήδη αρχίσει και θα διαρκέσει μέχρι την 1η Μαρτίου 2017.

Τα European Business Awards αποτελούν το μεγαλύτερο θεσμό επιχειρηματικών βραβείων στην Ευρώπη, που λειτουργεί με στόχο την επιβράβευση της αριστείας και της υιοθέτησης των βέλτιστων πρακτικών στο σύνολο της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του φετινού διαγωνισμού αξιολογήθηκαν συνολικά 33.000 επιχειρήσεις και επιλέγησαν 636 εταιρείες που εκπροσωπούν 34 χώρες στο δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Αγαπητέ φίλε Κυριάκο, Όντως στα πρώτα χρόνια της ΚΔ έγιναν αυτά που λες. Όμως για την περίπτωση Στεφανίδη ...»
CGA  |  10:14

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στη χρήση ή την κατάχρηση της ιστορίας όπως ...»
Κυριακός Ε. Γεωργίου  |  09:25

Καθηγητής Γυμνασίου θετικός στο νάρκοτεστ στη Λεμεσό

«αμάν κακό!!!! δηλαδή, κατά τον αρθρογράφο οι ολλανδοί, πορτογάλλοι, ισπανοί, βέλγοι, ελβετοί, ιταλοί, ...»
αγια ολαν  |  15:50

Χλωρακιώτης: Από τη ΣΠΕ Στροβόλου τα δάνειά μου των 18 εκατ. ευρώ

«το ότι σεν είσαι στην φυλακή είναι το πρόβλημα αυτού του τόπου....»
Αρμαγεδών  |  13:09

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση