ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η GCC Computers,πρώτος Platinum Partner της Hewlett Packard Enterprise

Η πρώτη εταιρία στην Κύπρο που επιτυγχάνει κορυφαία πιστοποίηση

Δελτίο Τύπου

Η GCC Computers διαπιστεύθηκε ως Platinum Partner από την Hewlett-Packard Enterprise και γίνεται η πρώτη εταιρία στην Κύπρο που επιτυγχάνει κορυφαία πιστοποίηση συμμετέχοντας στο HPE’s Partner Ready Program.

Όπως δήλωσε ο κος. Ανδρέας Γερακανάκης, Indirect Sales Manager, Hewlett-Packard Enterprise Greece:‘Όλοι οι Platinum Partners που συμμετέχουν στο HPE Partner Ready program, αναγνωρίζονται για την άριστη εξειδίκευση τους προς την HPE Enterprise Group και/ ή στο HPE Software portfolio.

Ευχαριστούμε την GCC Computers για την πολύχρονη συνεργασία με την HPE και την συγχαίρουμε για τη συνεχή διακεκριμένη επιχειρηματική παρουσία της, αναγνωρίζοντας την σαν τη πρώτη και μόνη HPE Platinum Partner εταιρία στην Κύπρο.

Η GCC, πέτυχε κορυφαίες επιδόσεις στους τομείς του Networking, Server, Storage, Softwaretechnologiesόπως και στοServiceDelivery δημιουργώντας έτσι προστιθέμενη αξία για τους συνεργάτες της.’

Σαν μέλος του κορυφαίου γκρουπ των HPE’s Platinum Partners, η GCC προσφέρει στους συνεργάτες της καινοτόμες λύσεις, με ότι καλύτερο υπάρχει στον τομέα της τεχνολογίας από την HPE, μία εκ των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας στον κόσμο. Η GCC μέσα από την τεχνογνωσίακαι την εμπειρία της είναι σε θέση να βοηθήσει τους συνεργάτες της στο να σχεδιάσουν, αποκτήσουν και αναπτύξουν τις απαιτούμενες προηγμένεςλύσεις για τηνεπίτευξη των επιχειρηματικών στόχων τουςμέσα από σωστόπρογραμματισμό,επίδοση και επένδυση.

Όπως δήλωσε ο κος. Γιώργος Κωνσταντίνου, CEO, GCC Computers:‘Η GCC απολαμβάνει την πολύχρονη, άριστη στρατηγική συνεργασία με την Hewlett-Packard Enterprise. Είναι τιμή μας που αναγνωρίζεται το αποτέλεσμα σκληρής ομαδικής δουλειάς καιπροσήλωσης μας στο να δημιουργούμε νέα δεδομένα στη γεμάτη προκλήσεις αγορά της τεχνολογίας, ενώ παράλληλα δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για όλους τους συνεργάτες μας.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Αναστασιάδης: Δεν είναι με το να δίνεις μόνο που θα εξευρεθεί λύση (βίντεο)

«…ούτε με τις περαπεδκιώτικες πονηράδες!!!»
Ai Em  |  09:37

#PoliticsBlog Το θεαματικό φινάλε της Χρυσταλλούς και ο δυναμισμός του Συλλούρη

«Κουτοπονηράδες. Εδώ βουλευτές με μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαπραγματεύτηκαν και ψήφισαν νομοσχέδια που ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:38

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση