ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έκλεισε το λιμάνι Λεμεσού θα ανοίξει τη Δευτέρα

Τελικό τεστ πριν παραδοθεί στους νέες διαχειριστές

Του Απόστολου Τομαρά

Του Απόστολου Τομαρά

tomarasa@kathimerini.com.cy

Από τις 12 τα μεσάνυχτα Παρασκευής το λιμάνι Λεμεσου εισήλθε σε μεταβατική περίοδο δυο εικοσιτετραώρων η ολοκλήρωση της οποίας θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής στην λιμενική βιομηχανία του τόπου. Το λιμάνι Λεμεσού θα παραμείνει κλειστό το Σαββατοκύριακο για κάθε δραστηριότητα (εμπορική και επιβατική) προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι τελευταίες εργασίες για ομαλή μετάβαση στο νέο περιβάλλον.

Το διήμερο θα πέσουν οι τελευταίες πινελιές κυρίως σε λειτουργικά ζητήματα για τα οποία όπως είχε αποκαλύψει η «Κ» έγινε αγώνας δρόμου για να ξεπεραστούν. Το κυριότερο πρόβλημα το οποίο φαίνεται να ξεπεράστηκε αφορούσε την συνεργασία Τελωνείου με τους διαχειριστές. Όπως έγινε γνωστό απο πηγές στο λιμάνι Λεμεσού το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε λύση με την Αρχή Λιμένων να λειτουργεί ως ενδιάμεσος κρίκος.

Στο λιμάνι Λεμεσού τώρα στις 11.30 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο τελετουργικό εισόδου ιδιωτών στην διαχείριση του λιμανιού. Μια απο τις εταιρείες που συμμετέχει στις κοινοπραξίες η Εurogate Container Terminal Limassol θα πραγματοποιήσει αγιασμό που θα τελέσει ο Μητροπολιτης Λεμεσού Αθανάσιος. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Απόστολου Τομαρά

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση