ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Όλα τα πρατήρια Αgip θα μετονομαστούν σε Εni

Nέα Στρατηγική Συμφωνία μεταξύ Πετρολίνα και Eni S.p.A

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠEΤΡΟΛΙΝΑ και ο ιταλικός κολοσσός Εni S.p.A, ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμα δέκα χρόνια. Η νέα συμφωνία, η οποία εφαρμόζεται από την 1η Ιανουαρίου 2017, περιλαμβάνει την ανανέωση του δικαιώματος χρήσης των εμπορικών ονομάτων και σημάτων Εni σε πρατήρια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.

Βάσει της νέας συμφωνίας όλα τα πρατήρια Αgip που λειτουργούν στην Κύπρο θα μετονομαστούν σε Εni και θα φέρουν τα νέα πρότυπα της ιταλικής εταιρείας.
Η ανανέωση της συνεργασίας για ακόμα 10 χρόνια υπογράφηκε στα κεντρικά γραφεία της Eni στη Ρώμη, στις 13 Ιανουαρίου 2017, από τον Εκτελεστικό Σύμβουλο της PETROLINA (HOLDINGS) PUBLIC LTD, κ. Κωστάκη Ν. Λευκαρίτη και τον κ. Giuseppe Ricci, Chief Refining & Marketing Officer της Eni S.p.A, στην παρουσία της διευθυντικής ομάδας του δικτύου πρατηρίων και λιπαντικών των δύο πλευρών.

Εξίσου σημαντική είναι η ανανέωση της συνεργασίας της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ με την Εni S.p.A. στον τομέα των λιπαντικών. Η συνεργασία περιλαμβάνει την αποκλειστική άδεια εισαγωγής και εμπορίας λιπαντικών, γράσων και ειδικών υγρών Εni στην Κύπρο.

Και οι δύο συμφωνίες εντάσσονται στο στρατηγικό πρόγραμμα ανάπτυξης και ενδυνάμωσης του σήματος Εni στην κυπριακή αγορά σε επίπεδο δικτύου πρατηρίων και εμπορίας λιπαντικών από την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ η οποία είναι διαχρονικά στρατηγικός συνεργάτης της Εni.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και η Εni μετρούν περισσότερο από τέσσερεις δεκαετίες σταθερής και αξιόπιστης συνεργασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση