ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι νικητές των ΚΕΒΕ Business Leader Awards

Τιμητική τελετή στα γραφεία της ΕΥ

Δελτίο Τύπου

Η EY Κύπρου φιλοξενεί τους νικητές των 3ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards σε μια τιμητική τελετή στα γραφεία της

► Οι φετινοί νικητές έλαβαν τιμητικές πλακέτες από την ΕΥ Κύπρου ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης και θαυμασμού για τα επιτεύγματα τους
► Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε επίσης η συλλεκτική έκδοση «Ηγέτες του κυπριακού επιχειρείν» που δημιουργήθηκε από την ΙΜΗ και την ΕΥ αποκλειστικά για να τιμήσει τους βραβευθέντες
Η EY Κύπρου διοργάνωσε ειδική τελετή προς τιμήν των νικητών των φετινών βραβείων ΚΕΒΕ Business Leader Awards, στις 30 Ιανουαρίου 2017, στα κεντρικά της γραφεία στο Jean Nouvel Tower στη Λευκωσία.

Τα 3α ΚΕΒΕ Business Leader Awards, που διοργανώθηκαν και φέτος από το ΚΕΒΕ και την ΙΜΗ με τη στήριξη της ΕΥ, παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη στη Λεμεσό, στις 13 Δεκεμβρίου 2016.

Η ΕΥ, η οποία παρουσίασε τα βραβεία αυτά ως κύριος χορηγός για τρίτη συνεχή χρονιά, θέλησε να φιλοξενήσει τους εξαίρετους αυτούς επιχειρηματίες στα γραφεία της για να τους τιμήσει και να τους συγχαρεί για άλλη μια φορά για τις αξιόλογες επιδόσεις τους, τις ηγετικές τους ικανότητες και τα επιτεύγματά τους, αλλά κυριότερα, για την προσωπική τους δέσμευση προς τις επιχειρήσεις τους, καθώς και την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Οι τιμώμενοι βραβευθέντες των Business Leader Awards είναι:
• Bασίλης Νικολαΐδης και Δημήτρης Νικολαΐδης, Atlantica Hotels & Resorts
• Χαράλαμπος Παττίχης, Remedica
• Ελευθέριος (Έρικ) Μοντάνιος, Montanios & Montanios LLC
• Άδωνις Παπαδόπουλος, Interorient Navigation Co.
• Kυριάκος Κόκκινος, IBM Europe
• Δρ Φώτος Φωτιάδης, Photos Photiades Group
• Τάκης Λευκαρίτης, Lefkaritis Group of Companies

Ο Σταύρος Παντζαρής, Διευθύνων Σύμβουλος της EY Κύπρου, δήλωσε:
«Οι φετινοί φιναλίστ των ΚΕΒΕ Business Leader Awards καταδεικνύουν ότι το μέλλον των επιχειρήσεων στην Κύπρο διαφαίνεται πιο λαμπρό από ποτέ. Στην ΕΥ, καθώς στηρίζουμε και επιχορηγούμε τον θεσμό αυτό για τρία χρόνια τώρα, εξακολουθεί να μας εντυπωσιάζει και να μας εμπνέει το πώς Κύπριοι ηγέτες συνεχίζουν να συμβάλλουν τόσο δημιουργικά και ουσιαστικά στο κυπριακό επιχειρηματικό περιβάλλον, αψηφώντας σκοπέλους και προβλήματα και οδηγώντας τη χώρα μας μπροστά. Η απόθεση ελάχιστου φόρου τιμής σήμερα σε αυτούς τους οραματιστές είναι μόνο ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συμβάλουμε και να συνεργαστούμε για την ενίσχυση του κυπριακού επιχειρείν, ενθαρρύνοντας και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους."

Ως ελάχιστο δείγμα εκτίμησης, η ΕΥ προσέφερε στους φετινούς βραβευθέντες προσωπικές τιμητικές πλακέτες, καθώς και την ειδική έκδοση «Ηγέτες του κυπριακού επιχειρείν» που δημιουργήθηκε από την ΙΜΗ και την EY αποκλειστικά για να τους τιμήσει.

Η συλλεκτική έκδοση «Ηγέτες του κυπριακού επιχειρείν» αποτελεί ένα πολύτιμο εγχειρίδιο και μια χρήσιμη «εγκυκλοπαίδεια» αφιερωμένη σε θρύλους της κυπριακής επιχειρηματικότητας. Επιχειρηματίες με τη στόφα του ηγέτη, πρωτοπόροι και διορατικοί, οι οποίοι τόλμησαν, οραματίστηκαν και με σεβασμό στο ευ επιχειρείν, στους πελάτες και στην κοινωνία, διέπρεψαν και συνεχίζουν να διαπρέπουν εδώ και δεκαετίες. Ηγέτες που παρέμειναν προσηλωμένοι στο στόχο τους και έδωσαν σάρκα και οστά στα όνειρά τους.

«Μέσα από αυτή την μοναδική έκδοση «Ηγέτες του κυπριακού επιχειρείν» παρουσιάζουμε και τιμούμε την πορεία και τα κατορθώματα των σπουδαίων αυτών επιχειρηματιών, δείχνοντας το παράδειγμα στις επόμενες γενιές», ανέφερε ο κ. Παντζαρής.

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση