ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ALTIUS INSURANCE: Νέο πρόγραμμα ασφάλισης οχημάτων Buy Τhe Μile

Η βασική φιλοσοφία είναι η σύνδεση του κόστους ασφαλίστρου με τη χρήση του αυτοκινήτου

Δελτίο Τύπου

Η Altius Insurance παρουσίασε στην κυπριακή αγορά το νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy Τhe Μile. Το έξυπνο αυτό σχέδιο ασφάλειας αυτοκινήτου δίνει μια καινούρια διάσταση στην ασφάλεια αυτοκινήτου.

Η βασική φιλοσοφία του Buy Τhe Μile είναι η σύνδεση του κόστους ασφαλίστρου με τη χρήση του αυτοκινήτου, έτσι ώστε ο οδηγός που διανύει λίγα χιλιόμετρα να μπορεί να ασφαλίσει το όχημά του με χαμηλότερο ασφάλιστρο.

Η Altius Insurance μέσω του αποκλειστικού αυτού προγράμματος ασφάλισης αυτοκινήτου δίνει την δυνατότητα σε όσους δεν κάνουν πολλά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητό τους να μπορούν να το ασφαλίσουν με ένα κόστος ασφαλίστρου από 99 ευρώ.

Συγκεκριμένα μέσω της ιστοσελίδας www.buythemile.com.cy, ο καταναλωτής μπορεί να προαγοράσει για ένα έτος ασφάλισης 3000 χιλιόμετρα για το αυτοκίνητό του. Σε περίπτωση που ο κάτοχος του ασφαλισμένου αυτοκινήτου ξεπεράσει τα 3.000 χιλιόμετρα, θα μπορεί να αγοράσει επιπλέον πακέτο χιλιομέτρων επεκτείνοντας την κάλυψή του μέχρι και δυο φορές κατά τη διάρκεια του έτους ασφάλισής του.

Το νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα αυτοκινήτου Buy Τhe Μile επιτρέπει στον ασφαλιζόμενο να παρακολουθεί όλη την εξέλιξη των δεδομένων του μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος. Ο ασφαλιζόμενος έχει άμεση πρόσβαση στον πίνακα ανάλωσης χιλιομέτρων του προγράμματός από τον υπολογιστή ή το τηλέφωνο του χάρη στην ειδική τηλεματική συσκευή (OBD) που παραχωρείται από την Altius Insurance εντελώς δωρεάν και εγκαθίσταται εύκολα στο αυτοκίνητο του (Plug and Play).

Η εν λόγω παρουσίαση του νέου διαδικτυακού σχεδίου Buy Τhe Μile παρουσιάσθηκε στο δίκτυο πωλήσεων και στο προσωπικό, καθώς επίσης και στους συνεργάτες της Altius Insurance.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Altius Insuranceκ. Δ. Παλαιολόγος ο οποίος παρουσίασε το Buy Τhe Μileκαι ανέλυσε τα πλεονεκτήματα που παρέχει αυτή η νέα ασφάλιση με το χιλιόμετρο. Στη συνέχεια, οΕκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής κ. Ε. Αναστασιάδηςτόνισε ότι οι υποσχέσεις που έδωσε πριν ενάμιση χρόνο κατά την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρείας για νέα καινοτόμα προγράμματα από την AltiusInsirance, γίνονται πραγματικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση