ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διορισμός Υπεύθυνων Ατόμων στην K. Treppides & Co Ltd

Η εταιρεία ανακοινώνει τους ακόλουθους διορισμούς

Δελτίο Τύπου

Η K. Treppides & Co Ltd ένα από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα Κυπριακά Συμβουλευτικά γραφεία στην Κύπρο, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους ακόλουθουςδιορισμούς Υπεύθυνων Ατόμων οι οποίοι έχουν ανελιχθεί μέσα από την επιχείρηση λόγω της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουν.

Κα. Μαριλένα Νικολάου

Η κα. Νικολάου είναι κάτοχος BA (Hons) in Accounting and Finance.

Κατέχει τον τίτλο του Fellow Chartered Certified Accountant (FCCA), είναι μέλος του ΣΕΛΚ και της Επιτροπής Ελεγκτικών Προτύπων.

Η κα. Νικολάου έχει 16 χρόνια εμπειρίας στον έλεγχο εταιρειών. Απέκτησε την ευρεία γνώση και εμπειρία της μέσω της παροχής υπηρεσιών ελέγχου και διασφάλισης σε τοπικές και διεθνείς, δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες, που λειτουργούν σε διάφορους κλάδους και τομείς. Συγκεκριμένα σε εταιρείες που λειτουργούν στον τομέα των καταναλωτικών και βιομηχανικών προϊόντων και στον τομέα των υπηρεσιών, καθώς επίσης και στους τομείς της τεχνολογίας, των πληροφοριών, της επικοινωνίας, της ψυχαγωγίας και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένων των Τραπεζικών Ιδρυμάτων που ρυθμίζονται από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου και των Επιχειρήσεων Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών που διέπονται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου).

Η κα. Νικολάου έχει εκτεταμένη γνώση και τεχνική εξειδίκευση σχετικά με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (IFRSs), τα Διεθνή Πρότυπα Ελέγχου (ISAs) και συμμετέχει ενεργά σε φόρουμ συζήτησης για τις αρχές των Ελεγκτικών Προτύπων. Έχει γνώση και εμπειρία στη Κυπριακή Φορολογική Νομοθεσία.

Κος. Κώστας Λοΐζου

Ο κος. Λοΐζου είναι κάτοχος BA (Hons) in Accounting and Finance.

Κατέχει τον τίτλο του Chartered Certified Accountant (FCCA),είναι μέλος του ΣΕΛΚ και της Επιτροπής Οικονομικού Εγκλήματος και Δικανικής Λογιστικής.

Ο κος. Λοΐζου, έχει εργαστεί για περισσότερα από 14 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κύπρο μέσα από τα οποία έχει αναπτύξει σημαντικές γνώσεις στις ασφαλιστικές και ελεγκτικές υπηρεσίες . Ο κος. Λοΐζουδιαθέτει εκτεταμένη γνώση σχετικά με τις οντότητες του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει πλήρη κατανόηση στις Επενδυτικές Εταιρίες, καθώς επίσης και με τις πρακτικές των TransferPricingRules. Συμπληρωματικά, ο κος. Λοΐζου έχει ευρεία γνώση σε σχέση με την ορθή εφαρμογή του φόρου, ΦΠΑ, των διεθνών λογιστικών προτύπων και των Διεθνών Επιχειρήσεων στο τομέα της Βιομηχανίας.

Έχει επίσης εμπειρία στην δικανική λογιστική και θεωρείται ως εξειδικευμένος μάρτυρας σε νομικές διαδικασίες σε σχέση με τις οικονομικές διαφορές.

Ο κος. Λοΐζου έχει άριστη γνώση όσο αφορά ταΔιεθνήΠρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (IFRSs), τα Διεθνή Ελεγκτικά Πρότυπα (ISAs), τις γενικά αποδεκτές λογιστικές πρακτικές του Ηνωμένου Βασιλείου και την Κυπριακή Φορολογική Nομοθεσία.

Κο. Κοσμάς Κοσμά

Ο κ. Κοσμά είναι κάτοχος BA (Hons) in Accounting and Finance and BSc (Hons) in Economics.

Κατέχει τον τίτλο του Chartered Certified Accountant (ACCA), είναιμέλος του ΣΕΛΚ, της Επιτροπής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και του Σύνδεσμοu Επενδυτικών Κεφαλαίων Κύπρου (CIFA).

Ο κ. Κoσμά έχει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών ελέγχου και διασφάλισης της ποιότητας,για τις τοπικές και διεθνείς εταιρείες, δημόσιες και ιδιωτικές, που λειτουργούν σε διάφορους κλάδους και τομείς. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνουν τους τομείς της βιομηχανίας, της τεχνολογίας, των πληροφοριών, των επικοινωνιών, και του τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων των Τραπεζικών Ιδρυμάτων που ρυθμίζονται από τηνΚεντρική Τράπεζα της Κύπρουκαι των Επιχειρήσεων Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών που διέπονται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου.Έχειεπίσης, εμπειρία στην αποτίμηση των επιχειρήσεων.

Ο κ. Κοσμά έχει άριστη γνώση όσο αφορά τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (IFRSs), τα Διεθνή Ελεγκτικά Πρότυπα (ISAs) καιτις Γενικές Λογιστικές Αρχές για μικρότερεςοντότητες της Μάλτας (GAPSE).Κατέχει επίσης, το ρόλο του Λειτουργού Συμμόρφωσης και το ρόλο του Λειτουργού Συμμόρφωσης Παρεμπόδισης Ξεπλύματος Παράνομου Χρήματος και Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας (MLRO) του Γραφείο της Εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για περισσότερεςπληροφορίες σχετικά με τους διορισμούςμπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ΕΔΩ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X