ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τα πρώτα Βραβεία Νεολαίας είναι γεγονός

Διοργανώνουν η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου

Δελτίο Τύπου

Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, διοργανώνουν στις 15 Φεβρουαρίου τα πρώτα Βραβεία Νεολαίας. Σε μια μοναδική τελετή στο Θέατρο Ριάλτο στις 8:00 μ.μ. θα βραβευθούν νέοι και οι οργανώσεις που μέσα από το έργο, τις πρωτοβουλίες, αλλά και τα επιτεύγματά τους, πρωτοπορούν και αναδεικνύονται ως θετικά πρότυπα. Οι τομείς τους οποίους καλύπτουν τα βραβεία είναι: Πολιτισμός, Επιστήμη, Αθλητισμός, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία, Προσφορά, Περιβάλλον, Νέος της χρονιάς, Οργάνωση της χρονιάς και Βραβείο Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας.

40 καλλιτέχνες επί σκηνής θα μαγέψουν το κοινό με ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα σε σκηνοθεσία του Νίκου Νικολαίδη, το οποίο θα περιλαμβάνει μουσική, χορό και θεατρικές ερμηνείες ζωντανεύοντας την έννοια της παράδοσης με τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα νέων ανθρώπων.

«Η διοργάνωση των Βραβείων Νεολαίας και η συνεργασία μας με τον Οργανισμό Νεολαίας είναι απότοκο της γενικότερης φιλοσοφίας και δέσμευσης μας για στήριξη της δημιουργικής δύναμης του τόπου μας, τους νέους» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας κ. Νικόλας Χατζηγιάννης. «Ευελπιστούμε ότι η διοργάνωση αυτή θα λειτουργήσει σαν μέσο αναγνώρισης και ανάδειξης των πρωτοβουλιών και επιτευγμάτων της νεολαίας αλλά και κίνητρο για να συνεχίσουν να δημιουργούν».

Από πλευράς του ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας, κ. Παναγιώτης Σεντώνας δήλωσε ότι «σκοπός του θεσμού αυτού είναι να στρέψει την προσοχή μας στον πιο πολύτιμο θησαυρό αυτού του τόπου: τη νεολαία. Μέσα από τη διοργάνωση των Βραβείων Νεολαίας θέλουμε να αναδείξουμε και να επιβραβεύσουμε τους νέους και τις νέες που αλλάζουν την Κύπρο. Τους νέους και τις νέες που πιστεύουν στον εαυτό τους, αφοσιώνονται στα χαρίσματα και τα ταλέντα τους και μέσα από τη δράση και τα επιτεύγματά τους αναδεικνύονται σε θετικά πρότυπα και πηγή έμπνευσης για την κοινωνία μας».

Περιορισμένος αριθμός θέσεων θα διατεθεί για το κοινό. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Θέατρο Ριάλτο και να κρατήσουν τη θέση τους στο 77777745.

Η τελετή βράβευσης, θα μεταδίδεται απευθείας μέσω διαδικτύου στη σελίδα της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, με τη στήριξη της CYTANET.

Χορηγοί επικοινωνίας των Βραβείων Νεολαίας είναι το Mad TV και το Radio Deejay.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση