ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αναδάσωση στη Σολέα από το προσωπικό της ΜΤΝ

Στις 27 Ιανουαρίου εθελοντές της ΜΤΝ μετέβησαν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Σολέα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στις 27 Ιανουαρίου, εθελοντές από το προσωπικό της ΜΤΝ μετέβησαν στην πληγείσα από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού περιοχή της Σολέας και με ενθουσιασμό συμμετείχαν στην αναδάσωση του τεμαχίου 16, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η πράξη αυτή αποτελεί και την έμπρακτη συνεισφορά της MTN στην αποκατάσταση και διατήρηση του φυσικού πλούτου της χώρας μας, η οποία έρχεται να ενισχύσει την χορηγία των 10,000 ευρώ που η εταιρεία προσέφερε για την αναδάσωση της καμένης γης στη Σολέα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το όλο εγχείρημα ξεκίνησε με το παιγνίδι «Oh Yellow Trees!» που δημιούργησε η MTN στη σελίδα της στο facebook την περίοδο των Χριστουγέννων και για το οποίο η εταιρεία είχε δεσμευτεί να προσφέρει 1 ευρώ για κάθε συμμετοχή στο παιγνίδι. Το παιγνίδι συγκέντρωσε επιτυχώς 10.000 συμμετοχές και έτσι το ποσό των 10.000 ευρώ διατέθηκε στο σύνολό του από την ΜΤΝ για την αναδάσωση της περιοχής της Σολέας.

Η εθελοντική πράξη του προσωπικού της ΜΤΝ αποδεικνύει για μια φορά ακόμη ότι για ένα οργανισμό όπως την ΜΤΝ, το έμψυχο υλικό του αποτελεί τη βασική του κινητήρια δύναμη. Η ΜΤΝ, με τις διαρκείς εθελοντικές πρωτοβουλίες της αποτελεί πρότυπο ενεργού εταιρικού πολίτη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση