ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εγκρίθηκε ο διορισμός της Lyn Grobler στην Τρ. Κύπρου

Θα αναλάβει την προεδρία της Επιτροπής Τεχνολογίας του ΔΣ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με την έγκριση της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας, διορίζεται ως μέλος η Lyn Grobler στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου και συγκεκριμένα ως πρόεδος της Επιτροπής Τεχνολογίας.

Αναλυτικότερα, η Τράπεζα με σχετική ανακοίνωση της, αναφέρει πως ο διορισμός εγκρίθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2017, καθώς ισχύει και για το Διοικητικό Συμβούλιο της BOC Holdings.

Η κα Grobler θα ηγηθεί της νέας Επιτροπής Τεχνολογίας του Συμβουλίου, η οποία θα καθοδηγεί και θα κατευθύνει το έργο της Τράπεζας στον τομέα της πληροφορικής και τεχνολογίας, περιλαμβανομένου και της ψηφιοποίησης των τραπεζικών της εργασιών. Η σύνθεση της Επιτροπής Τεχνολογίας έχει ως ακολούθως:

  • Lyn Grobler(πρόεδρος)
  • Ιωάννης Ζωγραφάκης
  • Michael Heger

Ποια είναι η Lyn Grobler

Η κ. Grobler αποφοίτησε το 1985 από το πανεπιστήμιο Cape Peninsula Technology University της Ν. Αφρικής με δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα της Επεξεργασίας Ηλεκτρονικών Δεδομένων.

Το 2016 η κα. Grobler διορίστηκε ως Ανώτατη Διευθύντρια Πληροφορικής στην Hyperion Insurance Group και είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Hyperion Group. Προηγουμένως, η κα. Grobler εργάστηκε στην BP για 16 έτη, κατέχοντας διάφορες θέσεις στον τομέα της Πληροφορικής και στον τομέα παγκόσμιων εμπορικών συναλλαγών, αποχωρώντας ως Αντιπρόεδρος και Ανώτατη Διευθύντρια Πληροφορικής, Εταιρικών Λειτουργιών, όπου ηγήθηκε του μετασχηματισμού του οργανισμού και του ψηφιακού χώρου μέσα από την εσαγωγή αλλαγών σε επίπεδο διαδικασιών και τεχνολογίας. Πριν την BP, η κ. Grobler διαχειρίστηκε διεθνή έργα τεχνολογίας μεγάλης εμβέλειας και στρατηγικές στο Λονδίνο καθώς και στην Ν. Αφρική.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X