ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ενδεχόμενο σύμπραξης μεταξύ Κυπριακών και Γερμανικών επιχειρήσεων

Στόχος η διείσδυση στις αγορές του κόλπου και της ανατολικής μεσογείου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ενθαρρυντικά ήταν τα αποτελέσματα των επαφών (Β2Β) που είχαν στις 7 Φεβρουαρίου 2017, Κύπριοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της ενέργειας, τουρισμού και ανάπτυξης γης με Γερμανούς συναδέλφους τους.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σε συνεργασία με τη Γερμανική Πρεσβεία στην Κύπρο και εντάσσονται στις προσπάθειες της ΟΕΒ για ανάπτυξη της εξωστρέφειας των κυπριακών επιχειρήσεων, καθώς και για διευκόλυνση ανάπτυξης νέων επιχειρηματικών συνεργασιών.

Κατά τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της ΟΕΒ συζητήθηκε επίσης και το ενδεχόμενο σύμπραξης μεταξύ Κυπριακών και Γερμανικών επιχειρήσεων για αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της κάθε χώρας, με στόχο την διείσδυση στις αγορές του κόλπου και της ανατολικής μεσογείου.

Η ΟΕΒ προγραμματίζει κατά το 2017 να φιλοξενήσει επιχειρηματικές αποστολές και από άλλες χώρες, για να έχουν συναντήσεις με κύπριους επιχειρηματίες, με στόχο πάντοτε την εξωστρέφεια και την προσέλκυση επενδύσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X