ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Eurogate: Καλούμε τους μεταφορείς να εισέλθουν στο λιμάνι

21 επιπλέον οδηγοί από τη Γερμανία θα ενισχύσουν το δυναμικό της εταιρείας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η EUROGATE Container Terminal Limassol Ltd αναγνωρίζει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο λιμάνι Λεμεσού και διαβεβαιώνει ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επίλυσή τους.

Προς αυτή την κατεύθυνση θεωρεί σημαντικό να ενημερώσει ότι 21 επιπλέον οδηγοί από τη Γερμανία θα ενισχύσουν το δυναμικό της εταιρείας από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ έχουν ήδη γίνει ενέργειες για την εξασφάλιση ακόμη επτά μηχανημάτωνφορτοεκφόρτωσης.

Με στόχο την ομαλοποίηση της λειτουργίας του τερματικού, η EUROGATE έχει αποδεχθεί την πρόταση που είχαν υποβάλει χθες η ΠΟΒΕΚ και ο Σύνδεσμος Μεταφορέων και εκφράζει τη λύπη της για τη σημερινή άρνηση των μεταφορέων να εισέλθουν στο λιμάνι για να εκτελέσουν την εργασία τους. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή θα πρέπει να αποφευχθούν ενέργειες οι οποίες το μόνο που επιτυγχάνουν είναι επιδείνωση της κατάστασης και καλούμε εκ νέου τους μεταφορείς να επιστρέψουν στην εργασία τους.

H εταιρεία διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει τον εποικοδομητικό διάλογο με όλους τους εμπλεκομένους φορείς ώστε να ομαλοποιηθεί πλήρως η λειτουργία του τερματικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση