ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Eurogate: Έκκληση να επιστρέψουν στις δουλειές τους οι μεταφορείς

Δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί αναφέρει ο Διευθυντής της

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Η άρνηση των μεταφορέων να επιστρέψουν άμεσα στην εργασία τους δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι Λεμεσού.Η Eurogate εργάζεταιεντατικά και διεκπεραιώνει σειρά εργασιών, όπως και οι ίδιοι μπορείτε να διαπιστώσετε", αναφέρει ο Γιώργος Πούρος, Διευθυντής της EUROGATE Container Terminal Limassol Ltd.

Συνεχίζοντας, τονίζει ότι, "προβλήματα υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν τις επόμενες μέρες λόγω συσσώρευσης μεγάλου αριθμού εμπορευματοκιβωτίων. Θέλω όμως να τονίσω ότι ως εταιρεία έχουμε λάβει πρόσθετα μέτρα με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν.Ενισχύσαμε το προσωπικό και τονεξοπλισμόμαςκαι εργαζόμαστε αδιάκοπα επί 24ης βάσης. Από πλευράς μας κάνουμε ότι είναι δυνατό για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο λιμάνι το συντομότερο δυνατό. Θα πρέπει ωστόσο και οι μεταφορείς να αναθεωρήσουν τη στάση τους και να προσέλθουν άμεσα στην εργασία τους".

Πρόσθετα διαμηνύει πως, "όσο αρνούνται να εισέλθουν στο τερματικότα προβλήματα θαδιογκώνονται. Έχουν ήδη συσσωρευτεί πέραν των 2000 εμπορευματοκιβωτίων και καθημερινά ο αριθμός τους θα αυξάνεται. Φανταστείτε τον όγκο εργασίας που θα έχουμε να διεκπεραιώσουμε εάν η στάση εργασίας των μεταφορέων συνεχιστεί και τοΣαββατοκύριακο".

Τέλος καταλήγει πως, "για ακόμη μία φορά, απευθύνουμε έκκληση προς τους μεταφορείς όπως επιδείξουν υπευθυνότητα και όλοι μαζί να εργαστούμε για την επίλυση των προβλημάτων και την εξυπηρέτηση της αγοράς. Πρωταρχικός μας στόχος μας είναι μέσα από στενή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να υπάρξει πλήρης ομαλοποίηση της λειτουργίας του τερματικού το συντομότερο δυνατό».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση