ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η GCC επιτυγχάνει εξαιρετικά υψηλούς δείκτες Ικανοποίησης Πελατών

Η έρευνα έγινε μεταξύ 100+ πελατών μεγάλων οργανισμών

Δελτίο Τύπου

Η GCC Computers με υπερηφάνεια ανακοινώνει τα αποτελέσματα της έρευνας ικανοποίησης πελατών της για το 2016, επιτυγχάνοντας, για ακόμη μια φορά, δείκτες ικανοποίησης που ξεπερνούν κατά πολύ τον μέσο όρο της αγοράς.

Η έρευνα που έγινε μεταξύ 100+ πελατών μεγάλων οργανισμών του δημοσίου, του ημικρατικού, του τραπεζικού, και τηλεπικοινωνιακού τομέα καθώς και μικρομεσαίων επιχειρήσεων κάλυψε 5 κύριους τομείς με τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Δείκτης
                                          (1 – 10)

Ποιότητα προσέγγισης
από το τμήμα Πωλήσεων          9.12

Ποιότητα προϊόντων                8.97

Ποιότητα υπηρεσιών                9.05

Γενικός βαθμός ικανοποίησης με την GCC 9.00


Ο εξαιρετικά ψηλός δείκτης ικανοποίησης πελατών που επιτυγχάνεται για 19η συνεχόμενη χρονιά, τιμά την εταιρεία και το προσωπικό της και ταυτόχρονα μας ωθεί για ακόμη πιο ψηλούς στόχους.

Ευχαριστούμε όλους μας τους συνεργάτες για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν και επιβεβαιώνουμε την δέσμευση της διεύθυνσης και του προσωπικού της εταιρείας για προϊόντα και υπηρεσίες που υπερέχουν.

Η GCC είναι πρωτοπόρος προμηθευτής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής με δραστηριότητες σε Κύπρο και Ελλάδα, αναγνωρισμένη για την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, συνεργάτης πρωτοπόρων κατασκευαστών όπως Hewlett Packard Enterprise, Juniper Networks Inc., FORTINET Inc, Oracle, Microsoft, ΑΚΑΜΑΙ, κλπ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X