ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Nέα ιστοσελίδα για το Limassol Del Mar

Περιέχει φωτογραφικό υλικό και περιγραφές για την κάθε πτυχή του έργου

Δελτίο Τύπου

Το Limassol Del Mar πρόσφατα λάνσαρε την επίσημη του ιστοσελίδα, limassoldelmar.com., εμπλουτισμένη με φωτογραφικό υλικό και περιγραφές για την κάθε πτυχή του έργου, δίνοντας την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν ενδελεχώς, ενώ παράλληλα δίνει μια πολύ δυνατή υπόσχεση, ότι το έργο θα αποτελέσει στολίδι στην καρδιά της παραλιακής της Λεμεσού. Το Limassol Del Mar προδιαθέτει για ένα «Exclusive seafront living» και καλεί τους δυνητικούς αγοραστές να ακολουθήσουν άμεσα τη ταχύτατη ροή των πωλήσεων. Όπως δήλωσε η Marketing Executive του έργου, κα. Ελευθερία Βοσκαρίδου, οι πωλήσεις έχουν ήδη ξεπεράσει το 50% της πρώτης φάσης.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον προέρχεται από τις αγορές της Ρωσίας και της Μέσης Ανατολής, αλλά αξίζει να αναφερθεί ότι το ενδιαφέρον από Κύπριους είναι αξιοσημείωτο. Αυτή η επιτυχία αποδίδεται πρωτίστως στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του έργου, σε συνδυασμό με την τοποθεσία του, την ποιότητα, τις υπηρεσίες που θα προσφέρονται και τις ανταγωνιστικές τιμές προκατασκευής, δεδομένα που το καθιστούν ιδανικό για κάθε ιδιοκτήτη. Η αγορά έχει αγκαλιάσει το έργο και αυτό έχει αποδειχθεί, αφού το επιχειρηματικό περιβάλλον συστήνει ανεπιφύλακτα την επένδυση σε υποψήφιους αγοραστές. Προτάσσοντας τη μοναδική πολυσυλλεκτικότητα που έχει η Λεμεσός στην προσέλκυση ξένων αλλά και ντόπιων επενδυτών, το Limassol Del Mar έχει ξεπεράσει τους στόχους του με τα ποσοστά πωλήσεων του να ξεπερνούν το50% των διαμερισμάτων της πρώτης φάσης.

Το Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, 5αστερες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

Μέσω της ιστοσελίδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για κάποιο από τα διαμερίσματα του έργου αλλά και να ενημερωθούν για όλα τα νέα που τους αφορούν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση